Döööö!

Det har inte gått nå bra för mig hittils, har fönat vågor och volymföning!
Nu blir det snart pemanent och brud, hoppas på att det går bättre!

Nu måste jag kila tillbaka till mitt prov!

Hej hopp

Panik!!

Snorig, huvudvärk, trött och allmänt svag är jag. Fick inte många minuters sömn inatt, klev upp flera gånger för att det bara rann ur näsan på mig och huvudet värkte som satan. Jag vaknade av att jag svettades som en gris så jag drog av mig täcket lite men då frös jag istället. Det var inte lätt för mig inatt, vaknade 03.50 och trodde att det var morgon och pigg som en lärka var jag :/ Somnade om men lika bökigt var det fram tills klockan ringde 07.30 och jag låg i sängen och kände efter om jag var pigg nog att kliva upp och gå till skolan. Hmm ja jag mådde inte 100 men visst skulle det funka, så jag klev upp. Tog bara två minuter sen slog det till och jag kände mig jätte dålig, då kom jag fram till att jag var tvungen att stanna hemma idag. Jag tänkte att jag måste få krafter tills imorn eftersom det stora halvtidsprovet är då.

Så idag har jag kikat på Förtrollad genom ett arbete i skolan, mamma kikade med mig efter att jag tvingat henne ;) Har även broderat på pärlor på mitt läderarmband som jag håller på med på Estetisktval ( textil) :)
Men har inte funnits så mycket ork att göra en massa idag, mest legat i sägen och sovit och tagit det lugnt i hopp om att jag ska bli bättre tills imorn.

Har haft panik med att hitta en långhårsuppsättning och make modell tills imorn. eftersom alla vill gå på balen och Syster jobbar, men till slut hittade jag Britta:) Du är en ängel som räddar mig och ställer upp för mig imorn på mitt prov :)

Så här ser morgondagens schema ut för mig och min klass:

09.00-10.00 Föna vågor på en herrdocka
10.00-11.00 Volymföning på docka
11.00-12.00 Lunch
12.00-13.00 Klassisk permanent på docka
13.00-14.45 Långhårsuppsättning/ brud med krona och slöja på docka
14.45-15-15 Rast
15.15-16.45 Långhårsuppsättning och make på Britta
16.45-17.00 Städning

Det här är något som jag verkligen inte ser fram emot! usch och fy och speciellt nu när jag är sjuk med.
Jag åker dit om jag inte är allt för dålig och försöker göra mitt bästa, funkar det inte får jag bara helt enkelt åka hem, går inte att göra så mycket mer åt det.

Nu ska jag göra mig en kopp te och sedan krypa ner, och hoppas på att jag är frisk imorn!

Jag har lovat mig själv och mina kära vänner, att den här sommaren ska vi ha roligt tillsammans glömma bort bekymmer sorger och besvär!  Nu ska vi ta nya tag och börja på ett nytt liv, sommaren 08 här kommer vi:D

Godnatt sov gott
Puss och Kram

27 Maj

Igår vart det ett stopp i Bollnäs för att lämna i min mobil och fråga vad som är fel, har inte kunnat skicka sms sen fredags eftermiddag:S Men han hittade inga fel så han sa att det som gick att göra var att lämna in den på lagning, och då sa jag ja men gör det då. Jag sa även att det här var tredje gången jag lämnade in den och att jag var less nu. Han svarade att det är många som har fått problem med den här modellen. Haha jag svarade ja alla har problem med den.

Just nu vill jag bara ha en ny, drygt att alla sms och sånt försvinner varje gång. Det finns inte plats för alla dem betydande på sim-kortet heller:/ Men men jag hoppas att min kära mobil kommer tillbaka snart för jag hatar verkligen min gamla. Det är i alla fall bra att jag kan skicka sms nu, det är verkligen något som jag saknat!

Igår sa jag till några av mina vänner att det är konstigt att jag inte blivit sjuk eftersom många i min omgivning har vart det nu de senaste veckorna. haha ja det skulle jag aldrig ha sagt, bara lite senare på kvällen small det till och jag fick hur ont i halsen som helst. Jag pallra mig till skolan eftersom det var en mycket viktig dag idag, men prov och hörförståelse i engelska. Jag åt en massa Mucoangin för att bedöva min onda hals, vilket tog ett tag innan de börja ta. Hela dagen har jag frysigt medan de andra har svettas i stort sätt, jag trodde aldrig att jag var så sjuk men du vad fel jag hade. Jag satt med klänning och skinnjackan på hela resan hem och jag frös som en galning. Väl hemma gjorde jag te och kröp ner i sängen fullt påklädd med ett duntäcke, något som inte heller funkade, jag frös då med och jag skakade som ett asplöv:S Nu tvinga mamma i mig en alvedon, vilket jag hatar att ta. Håller mig borta från tabletter så mycket jag bara kan, de tar jag bara i nödsituation. Men hon påstår att jag har feber så jag skulle ta det. Men de hjälpte faktiskt lite, men jag mår fortfarande uselt.

Jag hoppas att jag hinner krya på mig eftersom jag har flera viktiga dagar kvar i skolan nu, men just nu känns det som om det kommer bli svårt. Sånt här brukar hålla i sig några dagar, men det är bara att hålla tummarna.

Jag har många planer till helgen så jag hoppas verkligen att jag är frisk tills dess! Det skulle ju vara ganska typiskt mig att det höll i så länge :/

Jag trodde att du var en bra person.
Jag trodde inte att vänner höll på så här, men jag har väl fel, eller?
De orden som kom ut i fredags trodde jag aldrig om dig!
Tänk hur folk kan förändras, det är skrämmande.

Förlåt men jag är rädd och vilsen...


25 Maj

Då var helgen över, och den har gått sjukt snabbt. I fredags var det utsparken som gällde, roligt att träffa en massa folk och dansa med min kära vänner som inte är 18 år:) Tack för en mycket trevlig kväll, det blir ju det man gör det till:)

Lördagen skulle jag egentligen jobba, men jag kände att jag behövde ta det lite lugnt eftersom det är och har vart så mycket just nu i skolan. Jag tog en tripp till Söderhamn med Katrin och Linda istället och bara myste. Gick in på barnens hus, där har jag inte vart på länge, hur mys som helst:) När vi kom hem fikade vi lite och bara umgicks, Katrin stannade sedan hos oss och så lagade vi middag tillsammans:)

Marre tjejen som är den största tidsoptimisten i världen, trodde att jag skulle hinna med en massa men det gick åt skogen. Gick på affärn för att handla och då ringer Lina och säger att hon och Magda är hemma hos mig och väntar, så jag fick skynda mig hem till dem. Blev en jäkla stress hemma hos mig innan vi skulle med tåget, vi vart inte riktigt klar så vi fick fortsätta med det hos Loic. En trevlig och lugn förfest innan vi begav oss till Tranan. Väl framma hade jag super skoj, träffade en massa trevligt folk:) Blev dans hela natten lång. Tack alla för en underbar kväll.

Jossan blev dock lite för full, men det är smällar man får ta. Hon kunde i alla fall stå på fötterna, men fick rädda henne från att bli utsläng. Men vad gör man inte för sina vänner:)

Jag har en titel som Mamma och så kommer det alltid att vara, jag kan inte låta folk vara som jag ser behöver hjälp. Vet att gumman kände skuld för att hon förstörde min kväll, men så var det inte. Vi hade skoj den sista stunden och allt gick bra:)

Imorgon början skola igen , usch och fy säger jag till det!
Jag vill bara att den här veckan ska vara över!
Så här ser den ut:
Tisdag teoretisk prov i frisör som en inblick till gesällen
Torsdag praktiskt hela dagen, med bla brud, föna vågor mm.
Fredag klipp och färg prov utan handledning.

Jag lägtar tills den här veckan är över för då är det inge kvar, bara en massa ledigt och slapp i skolan:)
Den 4 Juni ska jag kika på studenten i Bollnäs med:) Kan ju tyvärr inte gå på balen på torsdag för jag har det förbaskade praktiska proven:/ Men sen den 13 Juni så är det lov så det bara smäller om det:D
Ge mig pengar, ge mig Peace and Love och ge mig Utlandsresa! och ge mig mest en massa sol, massa mys och skoj med mina älskade vänner!

Nej nu ska jag lägga mig, 05.50 kommer min klocka ringa imorn:/
Natti Natti

Puss och Kram


22 Maj

Igår kväll blev det en massa plugg gjort, jag har kommit igång med det där nu och det känns så skönt. Blev en massa gjort men jag satt då uppe till ett innan jag gav upp och gick och lade mig.

På tåget blev det inte så mycket gjort., då jag kom på att jag inte kunde göra så mycket.
Väl i skolan skrev jag ut massa reflektioner, skicka in en massa uppgifter och jobbade på.

Har egen hårvård nu men eftersom jag ska låta mitt hår vara så blev det att färga Mikaela lite till, vi gjorde hennes effekt lite större mot för förra gången. Jag fick i alla fall mina bryn färgade och det känns skönt, jag färgade även Mikaelas fransar. Nu så är det bara lite bränna som fattas ;)

I helgen blir det bara en massa utgång, haha inte så ovanligt kanske men man lever bara en gång;)
Fredag blir det utsparken, som jag egentligen inte hade lust att gå på men Veronica fick mig att ändra mig. Nu blir det iaf utsparken på fredag tillsammans med i alla fall Mikaela vad jag vet, sen vet jag inte vart vi hamnar före Tranan. Det är sånt som visar sig, det löser sig alltid;)

Lördag skulle jag egentligen jobba, men jag sa ifrån. Jag behöver vila nu och ta det lugnt, ska troligen följa med Katrin till Söderhamn istället och mysa. Blir sedan utgång på kvällen tillsammans med en massa brudar:D
Jag tro vi kommer få det super skoj;)

Josefin och jag har även lite planer för nästa helg, men vi får se om det blir så:) Det skulle vara jäkligt roligt i alla fall det är en sak som är säkert:D

Nej nu ska jag plugga vidare lite innan jag ska ha kundpass. Ingen lust alls för det idag, men vad ska jag göra åt det. Bara att acceptera och le.

Ikväll ska jag i alla fall sola tänkte jag och sedan äta lite mat, blir till att stanna i Gävle inatt. Känns mycket skönt, och roligt eftersom jag åkt hem så mycket nu på senaste tiden. Ska mysa med min Mikaela, och vi får även besök :)

Ha det så bra allihop:)

Puss och Kram


Skriva av mig lite :)

Det känns tung, det känns bara jobbigt. Jag känner det inte alltid, det kommer ibland, då jag tänker efter och inser att det finns mycket som jag borde ta tag i som jag lagt åt sidan.

Hade det bara vart skolan hade det inte varit lika tungt, men nu är det så mycket annat också. Det är jobb och körkort. Jag vill göra allt på en gång men jag hinner inte. Jag vill även ta det lugnt, umgås med mina nära och kära och jag vill festa, men tiden räcker inte till. Helgerna bara försvinner och jag hinner inte göra mycket.
GE MIG LOV!

Börjar få en aning panik eftersom vi har om en vecka skrifligt prov inför Gesällen och jag har inte läst ett skit, portfolieinläming på fredag och jag har massa reflektioner kvar plus ALLA ritningar:/  Det praktiska känns bara bajs, har inte orkat tränar alls. Jag har inte mått bra under hela gymnasieutbildningen och så är det bara. Jag kan inte göra något åt det, jag tar mig igenom det och jag får godkänt mer än så orkar jag inte nu. Något som jag kommer ångra sen, men det är inte lika lätt som att vända på en hand. Vilken jag verkligen önska att det var.

Det finns en sak jag kommit jätte långt med sen jag börja på gymnasiet och det är jobbet med mig själv. Jag har blivit en helt annan person mot för förr. Ni som har känns mig sen jag gick i Arbrå, vet nog vad jag snackar om:)
Jag är glad att jag kommit långt med det och det är något som jag kommer ha bra nytta av i livet :)
Jag får nöja mig med det så länge, plus att tänka hur mycket jag har utvecklas inom frisör sen jag börja.
Så här är det helt enkelt: Alla lär sig inte snabbt och jag är en av dem, bara att acceptera. Ingen säger att jag kommer bli en sämre frisör för det, jag måste bara acceptera det nu för jag har faktiskt ett år kvar att träna till gesällen.

Det är så skönt att skriva av sig lite, bara låta alla tankar komma ut. Kanske inge kul för er att läsa men då behöver ni inte göra det heller. Det är för mig skull, får då känns det bättre när allt kommit ut:) Haha

Nej nu ska lilla Marre ta sig i kragen och plugga lite innan sängen kallar:P

Måste bara säga till er alla att jag är ledsen att jag inte har träffat många av mina kära vänner, men tiden räcker inte till och jag mår dåligt av det. Jag ska skärpa mig och lovar att nu när det snart är lov ska jag umgås med er alla!
Jag har inte glömt bort er, det får ni inte tro. Bara en massa just nu, jag är ledsen för det.

Så godnatt sov gott:)

Puss och Kram

                           <3

17 Maj

Ja då var första dagen på jobbet avklarat och det gick jätte bra, jag trivs jätte bra där:)
Tråkigt att det var så dåligt väder bara, men skönt på ett sätt då det inte kom allt för mycket folk med tanken på att det var första gången jag var servitris:P

Ska jobba imorn med, lite jobbigt då jag har en massa plugg och annat att göra. Jag tjänar iaf pengar och det sitter aldrig fel, så jag ska inte klaga:)

Shoppade en skinnjacka i veckan med och det satt mycket bra, så länge som jag har letat och äntligen hittat en som satt så bra och var lång. Alla jävla skinnjackor är korta, för jag har ju så lång överkropp. Men nu hittade jag äntligen en som var bra:)

Och det bästa av allt som hänt den här veckan är!:
Jag och Mikaela fick lägenheten på Brynäs som vi kikade på:D
Så den 1 Juli så blir et flytt igen, tredje gången sn jag flytta till Gävle;)
Ska bli så jäkla skönt att få en större med riktigt kök och badkar:D
Och det sitter perfekt till Cityfesten också;)




Ni är så komplicerade...:S

Puss och Kram

13 Maj

Imorse åkte inte inte jag till skolan med tåg utan det blev en bilfärd eftersom min kära klasskompis Linnea Skalberg fick körkort igår plus en bil så körde hon ner till Gävle idag. Så det blev en mysig tur tillsammans med Skalman, Mikaela och Lina i lilla smurfen;) Vi diggade till Gyllene Tider och Takid, hur mysigt som helst:D

Efter en stunds prat med en lärare i skolan känns det lite bättre nu och jag tror det kommer ordna sig snart. Skönt att få säga vad man känner och tycker, så nu vet dem om det och det känns skönt.
Idag hade vi gesällträning hela dagen, gick inge vidare. Jag tappar tålamodet och jag tycker det bara är allmänt tråkigt att stå där och försöka sitt bästa på döda jäkla huvuden, nej uscha vad värdelöst det känns!

Igår var jag och Mikaela och kikade på en trea på Brynäs på 78 kvm:)
Den var fin och mycket fräsch, visst finns det väggar som behöver göras om men det är sånt man får räkna med. Planlösningen var hur underbar som helst och den är stor och fin.
Ett badkar finns det med och det är något som jag verkligen vill ha ;)
På torsdag är det sista dagen för svar på den och vi vet att två reda sagt nej till den och vi är dem ända som sagt ja hittils. Det finns två till som har förtur före oss men vi håller tummarna på att dem inte vill ha den för då är den våran:D Fatta vad underbart det kommer att bli, nu är det bara att hålla tummarna för oss:)

Måste tacka alla mina kära vänner och annat folk som jag umgicks med i helgen, jag har haft det super trevligt:)
Jag hoppas att vi gör om det snart :)

Tänk att så lite kan göra så mycket.
Bara ett ord kan få mig att le.

Godnatt sov gott
Puss och Kram

image216



                                                          Tack för en underbar kväll :)


Jag vet inte!

Varför ska det vara så svårt? Jag orkar inte längre och så är det bara. Jag vill må bra, jag vill inte ha det så här. Det snurrar så mycket i huvudet och det blir inte bättre när alla ifrågar sätter det. En sak är säker och det är JAG VET INTE! Jag vet inte alls vad jag vill göra, jag vet inte alls hur jag ska gå till väga. Den ENDA jag vet är att jag inte mår bra och att jag inte vill att det ska fortsätta så här.

Jag har så mycket över mig, jag är stressad, jag tycker det inte är roligt och det är bara som ett stort frågetecken i mitt huvud.

Vad ska jag prioritera? Vad är den rätta vägen för mig?
Jag ligger efter med allt i skolan, allt är jobbigt och jag orkar inte ta tag i något.
Helst av allt skulle jag bara vilja sluta och bara börja jobba, men precis vad som helst!
Jag pallar det inte, jag pallar inte att inte veta vad jag vill. Jag vill inte ta ett beslut när jag inte är 100% säker.
Jag vill inte gå och vara orolig om hur min framtid kommer att se ut, kommer Komvux läggas ner?
Hur ska en 16 åring veta vad den vill bli, hur ska den veta vad som är den bästa linjen för den?
Hur fan ska man kunna veta det? Jag orkar inte med det här och så är det bara.
Magkatarren är tillbaka och vart här hela helgen.

Ett snack måste tas och gärna imorn, en lösning måste hittas NU!

Ska jag slösa bort hela min ungdom till att må dåligt? Nej tack!

Nu lägger jag mig, skiter i plugget för jag orkar det bara inte.
NattiNatti


Vilken underbar dag:D

Yees världens finaste och varmaste väder, det är ju helt underbart:D
Började morgonen med att ta reda på en massa ren tvätt och annan nytta, mycket stolt faktiskt:)
Sedan blev det en promenad upp till Katrin, Danne, Teddy och Zimba:)
Mötte Danne i dörren för då var han på väg på match, så jag skull göra Katrin sällskap idag:)
Blev en promenix till hennes föräldrar och jag fick ta vagnen:) Blev prat och fika där i det underbara vädret:)
Hemma hos Katrin sen igen blev det lite chips och solning:) Höll lite koll på lilla prinsen som låg och sov med och sen blev det lek med Zimba:)

Går inte med ord att beskriva hur glad och lycklig jag är när jag är uppe hos dem :)
Att titta på den underbart söta prinsen och mysa med resten av familjen är något som jag tycker mycket om.
Den lilla krabaten får mig att se saker i livet som är helt fantastiskt. Jag Älskar verkligen er allihop <3

Ikväll blir det mys hos Jenny först med lite vindruvor och paraply-drinkar;)
Sedan drar vi vidare till Bollnäs på fest hos Eklund och sist så blir det Tranan :)

Jag har en glädje och jag är lycklig, jag känner hopp och jag mår bra.
Det finns en liten sak som stör i mitt liv just nu och det är den plats jag spenderar mest av min tid, den så kallade Skolan.. Kan inte fatta hur man kan vara så less på skola som jag är just nu, Jag orkar inte ta tag i något, jag orkar inte bry mig. Är det rätt? ska jag bli frisör? ska jag satsa på något annat? gaaash jag orkar det inte..

Nej körning nu till Bollnäs och hämta min söta Josefin:)

Puss och Kram

7 Maj

Idag vart det en kort dag i skolan, satt och fick många reflektioner skrivna och det känns skönt:)

Började morgonen med att övningsköra och det gick bra förutom på slutet så jag skulle parkera, men men.

Åkte sedan till Bollnäs där jag satte mig på Driver med Frida, också skönt att få lite gjort:)
Klarade fas C så nu håller jag på med Fordonsfasen, uscha:/
Frida fick reda på att hon fått sommarjobb, så Grattis gumman:)

Jag fick också reda på att jag ska börja jobba på mitt sommarjobb redan den 17 Maj på invigningen och det känns super skoj:D Både jag och Ikkiz ska jobba då. Så alla som är i närheten är välkommna den 17 Maj på Träslottets invigning:D Där  jag kommer att jobba i serveringen:)

Utlandsresan som vi planerar i Augusti kommer troligen gå till Spanien eller Ayia Napa ;)
Jag Lääängtar så förbaskat mycket, fatta vad skoj vi brudar kommer att ha:D

Först blir det Peace & Love 23-28 Juni:D

Snart är sommaren här, Weeihoo:D 

Puss och Kram

6 Maj

Idag så vart det en kort dag eftersom jag var på besök hos doktorn, så jag hade kundpass idag och det gick jätte bra:) sen åkte jag hem och tog tag i planering av gesällträning och även en joggingtur runt Forsön igen:) tiden blir bara bättre och bättre:D

Även ett stort Grattis till min Syster Linda som fyller 27 år idag :D

Ihelgen blir det massa mys och Tranan med Josefin:D Det är så roligt att vi hittat tillbaka till varandra igen, gumman nu ska vi ha det så skoj:D

Nej nu blir det plugg sen blir det sängen för min del:)

Puss och Kram

image215
                                         




Me...

En klump i magen, en orolig känsla, vattenfyllda ögon och en sorgsen blick.

En tanke, en känsla en fundering på Varför?

Ett steg i fel riktning, varför är det så svårt?

Klättra uppåt inte falla ner igen.

Ta tag och acceptera.

Inte lägga åt sidan och dölja med ett leende.

Det är okey, jag är den jag är.

Älska eller hata, you choose...



2 Maj

Jag vaknade i ganska bra tid idag för att sova hos Jennifer, för där brukas det sovas länge:P
Men så fort vi hade vaknat ringde min telefon och det var min Nörd till vän Frida e-b och hon berättar att vi har körlektion i dag, Shiit något som jag verkligen hade glömt bort!

Kastade mig upp ur sängen och gjorde mig klar, hade bara drygt en timme på mig innan tåget skule gå och då skull jag ta mig ner från min sötbolls hus med som ligger en bit bort:P Men det gick bra:)

Väl framme så körde jag med en mycket söt tjej som heter Mia och det gick super bra, bev så glad:D
Hade parkering idag och jag fick godkännt på både inkörning och inbackning samt fickparkera:)
Nästa gång är det stadskörning som gäller:) Bestämmde mig idag att åka hem till Bollnäs både Måndag och Onsdag denna vecka för att plugga teori så jag kan boka uppskrivning snart!:D
Jag hoppas jag kan ta körkortet snart:D Kan inte glömma och berätta att när jag skulle fickparkera så stod det en massa folk på trottoaren på andra sidan, och det var en massa utlänningar. Mitt ibland dem ser jag han"förföljaren" han flinar och står och kikar på mig.. Jag berättar för min lärare om han så hon säger att vi kan parkera på ett annat ställe, Tack:) Men int nog med att han var med på tåget till Bollnäs sen var han där när jag skulle parkera och sen mötte jag han på väg från körskolan. Men jag tror han fattas min vink iaf, jag vill inte prata med han så är det bara! Jag kollar bort hela tiden och fattar man inte då, då måste ma vara trög!

Blev en fika på Roy´s sen med min nörd:) Mycket gott, blev kaffe latte vanilj och en toscakaka:D

Nu blir det snart Corner med Syster och Martin sen blir det filmen Varg på saga i Arbrå, med dem och mina kära vänner:D Blir en tripp till Bollnäs ikväll med, ska nog klippa Robin och sen äta på Max;)

Jag har fått sommarjobb med:D Blir troligen på Träslottet i sommar och det känns mycket bra:) Sagt att jag kan jobba hela Juni och från och med 13 Juni men inte mellan den 23-28 Juni för då blir det Peace and Love;)
Men Ängslunda ringde också mig och sa att jag fått jobb hela sommaren, men jag tackade nej. Känner att jag vill vara lite ledig, kan bli min sista sommar eftersom nästa sommar har jag gått ut skolan.

I Augusti blir det iaf en sista minuten med Erika, Sofie och Jennifer:) Läääängtar som en took:D Så ledigt hela Augusti ska jag vara iaf:D

Puss och Kram


1 Maj

Igår firade vi Jenny på hennes 18-års dag:D
Hade super trevligt:) Tack för en underbar kväll: Jenny, Kristin, Ewe, Petra, Danne och Vidar;)

Jag och Ewe drog sedan vidare till en fest på Ren där jag träffade Jennifer, Cissan, Lina och Malin:)

Natten tillbringade jag med Jennifer, Malin och Cissan hemma hos Cissan:)

Idag har det vart en lugn dag, bara tagit det lugnt. Blev sedan en joggingtur runt Forsön med Jennifer, mycket skönt:) Klarade att ta mig runt igen utan att stanna, blir så peppad nu:D Faan inte långt kvar till beachen 08 så det är bara att ligga i:P

Jag mår bra nu och det är UNDERBART! :D
förutom...

                                                         

Jag ÄLSKAR ER!

RSS 2.0