Teddy <3

Välkommen till världen <3

Gullungen nummer 1
aldrig skådat något vackrare
aldrig gråtit över lycka förens nu
min ögonsten
Kärlek<3

En underbar känsla, så svår att förklara.
En stor lycka och en massa kärlek <3


Söndagen..

Jag skulle vilja skriva en mycket lång blogg om frisörtreornas visning, men jag orkar inte:P
Det jag kan säga är att vi fick hjälpa dem hela dagen med deras modeller, det var jätte roligt:)
Både fixa håret och sminkade dem:) Visningen var jätte bra, och nu längtar jag om en tok tills det är vår tur:D

Igår var det först inflyttningsfest hos Amme och Alex, tack brudar för en trevlig kväll:)
Tranan blev det sen, dock slutade den inte så bra. Blev lite för mycket av det goda.
Stort tack till Lina och Frida som ställde upp för mig och såg till att jag kom hem, ni är änglar <3

Jag ska inte lyssna på andra, jag ska följa mina egna känslor.

                                               
Visningen

                                              

                                                       


                                                       
Förfesterna:)


Bullet For My Valentine <3

Jag vet inte vart jag ska börja någonstans, men vi kan ta det från början :D

Tisdagen den 19 februari-08
Började med att jag och Frida gick upp kl 8 för att sedan göra oss iordning, vi hade även en till inneboende hos mig med den natten och det var Nilsson. Hon gick dock tidigare än oss men allt gick bra. Vi gick i bra tid för vi visste att vi skulle in på olika ställen på vägen mellan min lägenhet på Söder till Stationen. Vi kom fram mycket tidigt, men det var skönt att vara där i tid så slipper man stressa. X2000 tåget inkommer till spår 3S och vi hoppar på, sätter oss på våra säten och sätter i mp3:n i öronen och lyssnar på de nya låtarna på deras nya album :)

Vi kom sedan fram till stockholm efter 1 timme och 20 min vi gick sedan och tog oss kaffe i väntan på andra tåget som skulle ta oss till Göteborg. Vi klev på för andra gången på X2000 och som vi satt på i 3 timmar. Fortfarande lyssnade vi på deras nya låtar och längtan till konserten steg! Jag hittade även ett spel på min mobil som jag blev helt fast i, sjukt jävla roligt:D Nästan som tetris, de underhöll jag mig med i tre immat i sträck, så resan gick sjukt fort:D

Framme i Götebrog följde vi strömmen mot stationen, och letandet efter Andreas började. Väl framme så såg vi honom och han hjälpte oss att planlägga våran resa i Göteborg. Han tog oss till vandrarhemmet efter många moment, han fick ringa efter hjälp men vi kom fram till slut. Jag började bli stressad och kände"Hur fan ska vi klara os här, utan Andreas sen ikväll?:O" Men han förklarade noga hur vi kulle göra och vilken spårvagn vi skulle ta och allt. Det löste sig iaf, och innan konserten åkte vi in till stan och åt mat och sedan blev det puben, en öl för Fridas del och Cider för mig:) Vi ställde oss i den långa kön med bara massa emo fjortisar runt om oss, kändes som om medelåldern låg på 14?:O Men väl inne fanns det äldre och jag och Frida begav oss till baren inne i lokalen för att ta oss något att dricka. Där inne såg jag en kille men ett mycket bekant ansikte. Efter mycket tjat från Fridas sida gick vi fram och prata med han och hans vänner, och det visar sig att jag har rätt. De kommer från Gävle och killen har jag skrivit med på helgen. Sjukt jävla konstigt eller hur? I Göteborg på en konsert hittar jag en kille som ag aldrig träffat förr. Haha ja ni världen är allt liten den:P Men kul att träffa på folk med samma dialekt, haha :)

Vi ställde oss någonstans i mitten men Frida var så kort så vi trängde oss fram en bit. där vi stod var det ett sjukt tryck och de började hoppa omkring i en ring och hade för sig en massa tok. Förbandet drog igång och det vart ett jävla tryck, Frida och jag pressad oss fram ännu mera och det slutade med att vi hamnade längst fram i pusen mellan förbandet och Bullet For My Valentine:D Vi stod lägst fram, Frida hade ett hårt grepp om stängslet och jag ett hårt grepp och henne. Skulle jag tappa greppet om henne skulle jag tappa bort henne, då skulle jag inte stå kvar länge till där framme. Vi står där i väntan och sedan kommer dem! Helt sjukt vilken känsla i kroppen jag får, med kameran i högsta hugg knäppte jag så många bilder jag kunde och fick en massa bra bilder. Vi hoppa, vi sjöng, vi skrek, vi hade så sjukt roligt! Med bara 2 eller kanske 3 meter till Jason James, hoppade vi och sjöng med i alla låtar för bara den! Under hela konserten så drack det massa vatteb i många flaskor, som sedan kastades ut i publiken. Jason James drack någraa klunkar, kastade sedan ut den, jag såg hur den kom flygande det var som slowmotion. Jag försökte ivrigt få tag i den , och jag LYCKADES! Jag fick den både i handen och med halva flaskan över mig, men JAG fick den och ingen annan! Det var flera som försökte ta den av mig men jag slog bort dem. Tänk er jag har druckit i samma flaska som Jason James, basiste i Bullet For My Valentine!!!
Flaskan är min trogne vän och den har jag med mig hem. Den ska jag aldrig kasta!

Efter 1 timme och 15 minuter av Bullet For My Valentine, så ger dig sig av scenen. Ett ögonblick som jag inte ville skulle komma. Jag hade så grymt roligt och känslan är obeskrivlig! Ni som missade den, har verkligen missat något! Jag hoppas verkligen att de kommer tillbaka och I will be there!

Stax före kl 23 så vandrade vi mot spårvagnen och allt gick bra, vi kom till vandrarhemmer utan problem. Med en massa tjut i öronen så somnade jag till slut och vaknade sedan kl 9.30 av mig själv. Kl 12 var vi på stan och kikade i massa affärer, och jag fick mig en tunika till slut:D Vi avslutade hela Göteborgs besöket med mat och mys:) Kl 16.13 gick tåget hem, det gick som på räls;) haha vi var hemm i Gävle kl 20.58 och då bar det av hem till mig mys, med Frida och Ewe sen sängen:)

Ett stort Tack till Frida som var min käre vän som var med på denna underbara resa. Tack för allt skratt och för alla upplevelser:)

Ett stort Tack ska även Andreas ha som var så snäll och hjälpte oss, två förvirrande flickor i storstan:P Du är guld värd som ställde upp:)

Tack även så klart till Bullet For My Valentine som gav oss en upplevelse som aldrig förr, en spelning som jag länge längtat efter. Jag hoppas ni kommer tillbaka snart, jag lovar er att vara er togen då!

                                                                '



                                  image123


                                            

Hjälp!

Kan ni inte förklara vad som är felet, snälla?
Varför sticker ni bara, vad är det ni är rädd för?
Hur kan ni bara dra utan att säga ett ord, utan en förklaring?
Tror ni inte att det finns en massa tankar i huvudet om varför?
Det är samma visa varje gång, exakt samma!
Så fort jag tycker att det känns bra, så försvinner ni!
Jag är så less på det här nu, jag vågar inte tro att det kommer ändras heller.

En vän var ärlig och sa det hon tyckte och hon nämde något som jag länge funderat på.
Marre du har ju otur i allt! Haha skämtar du eller, säg något som jag har tur med? Det är inte mycket...

Hur lyckas jag stöta ihop med alla motgångar och alla nitar?


några ord



Tack för de fina orden syster, aldrig har några ord värmt så mycket som de du skrev till mig <3



Jag kan bara inte förstå hur vissa tänker, hur kan man säga en massa som man inte menar?
Varför lova en massa om man ändå inte kommer hålla det?
Att ge falksa förhoppningar är det värsta man kan göra! Snälla tänk efter vad ni gör och säger..
Det sårar faktiskt, alla är inte känslokalla som ni är! Jag blir så jävla förbannad!





långt hår nu;)

Försvinn!


Jag ska aldrig mer hoppas.
Det är slut på det nu.
Jag är så less
Försvinn





Alla hjärtans dag <3

Yees idag är det den 14 februari som även innebär alla hjärtans dag :)

Har fått många söta sms från många söta människor. Det är mycket uppskattande, Tack :)

Har även köpt lite blommor och sådant som jag tänkte ge bort idag, skönt att ha Florister på skolan :)
De är så grymt duktiga på det dem gör, fanns massa fint :)

Ska även ta och palla mig hem ikväll och träffa mina underbara vänner och min familj, massa kärlek till er <3



Igår var den kände Thomas Edlund här i skolan för att förbereda för en visning som skulle vara på kvällen.
Min klass fick vara assistenter till han och hans team, det var jätte intressant. Han hade tagit ut 11 modeller varav 10 modeller skulle färgas men alla skulle klippas och stylas.

Det blev sedan mat ute med klassen och Annica min lärare, blev både varmrätt och efterrätt. Det bar sedan av till Hang loos för att kika på visningen :) mycket givande dag och intressant!


Ha en underbar alla hjärtans dag allihop <3

Puss och Kram

image115
Ett smakprov från skolans florister :)

Helgen :)

Japp i helgen var det fotboll som gällde:) Nästan hela dagarna och även en natt tillbringa jag på sävstaås ishall för att kika på fotboll. Det var jätte roligt och en massa trevligt folk träffade jag med:)

Det gick mycket bra för Arbrå tycker jag, dock så åkte dem ut i semin men segern skulle vart deras. Men nästa år då kanske det är dem som är segrare vem vet ;)

Vart även tranan med i lördags, mycket skoj kan jag lova:) Lina min söta unge så glad för att du hade roligt. Det var en lättnad att se dig ha roligt ute med oss, första gången du var på Tranan:)  Frida och Lina <3

Att få prata med folk som det vart lite stelt och jobbigt mellan är sjukt skönt. Jag är glad att vi kan prata än idag efter det som varit. Tack till er som inte ignorerar mig och ger mig en chans :)

Dagen den 14 Februari närmar sig med stora kliv, Alla hjärtans dag är inte den dagen som vi singlar gillar så himla mycket. Tur att jag har underbara vänner som jag kan mysa md istället, ni är min kärlek <3

Dags att lägga sig, ska orka upp imorn med:/

Puss och Kram

                                                                                                          
                                                                                   Frida & Lina <3     

Sanna ord

Jag läste denna på min kära klasskompis blogg (eerikaostergrens.blogg.se)och insåg att det är så här. Jag är tvungen att skriva in det jag med och hoppas att ni killar som läser detta förstår hur det ligger till.

När en tjej

- är tyst, så rullar det miljoner med tankar i hennes huvud.

- bråkar med dig, tänker hon väldigt djupt.

- tittar på dig med ögonen fulla av frågor, så undrar hon hur länge du kommer vara vid hennes sida.

- svarar 'jag mår bra' efter några sekunder när du frågar, mår hon inte alls bra.

- tittar sorgset på dig, undrar hon varför du ljuger.

- lägger sitt huvud på din axel, så önskar hon att du är hennes förevigt.

- försöker få kontakt med dig varje dag, då söker hon din uppmärksamhet.

- smsar ofta, vill hon att du svarar åtminstonde en gång.

- säger jag älskar dig, menar hon det.

- säger att hon inte kan leva utan dig, då har hon tänkt klart att du är hennes framtid.

- säger att hon saknar dig, då kan ingen i hela världen sakna dig mer än vad hon gör.


Jag vill ha en förklaring till det som händer, Tack!

Studiedag

Idag är jag hemma i kära Arbrå på studidag, känns som om jag har en massa att göra så jag måste väl sätta igång snart om jag ska hinna med allt.

Igår kom jag och Frida fram till att det var bara två veckor kvar tills vi ska på Bullet For My Valentine!:D
Skoj som fan ska vi ha, jag och Frida i Göteborg alldeles ensam, haha får se hur det slutar:P

Att börja skola igen känns ganska ok, men jag är inte på topp i måendet nu heller. Jag ska försöka att hålla det uppe bättre nu mot för de senaste 1½ åren i skolan. Kommer bli korta dagar enligt schema, men måste stanna kvar ganska många dagar i veckan för att hinna med att träna till Gesällen som är ett praktiskt prov som vi ska göra när vi går ut trean. Klarar vi det är vi profisionella frisörer och medlem i Frisörföretagarna. Bara att kämpa den tid som är kvar nu!

Kommer hålla mig i Gävle hela veckorna nu, skönt ska det bli. Har fått en inneboende plus några övernattare så sällskap kommer jag aldrig vara utan ;) Så nu blir det skolan för fulla muggar plus träning minst 2 ggr/veckan !
Mitt nya liv är på väg och det ska jag bevisa:P




Jag slutar aldrig bli förvånad, fattar inte hur jag alltid kan lyckas? Kan någon förklara vad som är fel?

Kan jag inte bara få en förklaring till varför ni gör som ni gör? Det skulle göra allt så himla mycket lättare!

Puss



Svårt?

Kan inte folk bara sluta ljuga!!

Hela huset gungar

Kvällen vart inte som förväntat, men jag hade ganska kul iaf:)
Men sitta i en klo är inte allt för kul hela kvällen..

Träffade en massa roligt folk, Jill go stumpan blev så glad av hennes ord som hon sa:)

Rädd så rädd....

image112

????????????

Vad har hänt? Ska det vara så svårt?

Nej party ikväll, jag och syster på Hela huset gungar ;)

Haj!

RSS 2.0