Mys <3

Jag har gått och blivit sjuk och det är så irriterande. Klart man ska bli sjuk så här till jul, när jag annars klarar mig bra. Men jag är glad att det är nu istället för i jul såklart! Men för det var jag på bandy ikväll, och det gick bra :)

Imorgon ska jag jobba samt på fredag, så jag hoppas på att det blir lite kunder;)
Imorgon är det även avslutning för våra tjejer, så då blir det lite lek och nu ska vi också vara med och leka. Vi ska väl även bjuda på lite godis och mysa tillsammans, det är dem värd;)

Nu fick jag precis en kopp te av älsklingen, så jag ska dricka det innan jag ska krypa ner:)

Joel Blom jag Älskar dig av hela mitt hjärta!

Just nu är jag i en period då jag skulle kunna krypa in i min älskling.
Vad är bättre än att ligga i famnen på den man älskar och känna doften av honom?
Bara ligga kropp mot kropp och känna hjärtat slå och höra andetagen, mm MYS! <3


Kärt återseende!

Gårdagen gick det bra för mina tjejer, de vann en match per lag men de var duktiga iaf tycker jag! De utvecklas så grymt mycket från match till match:) Tyvärr räckte det inte till en medalj men huvudsaken är ju att de utvecklas så kan vi ta oss en medalj nästa gång kanske?:D

Det vart dock en lång dag då jag klev upp 05.15 och första matchen var 08.20 och sista var 16.55. Helt sjukt hur de kan lägga upp sådanda där cuper när det är så mycket småa barn med. Men de skötte sig bra tycker jag:)

Efter det for jag hem för att piffa till mig innan bussen upp till Ljusdal skulle gå. Emma mådde inte så bra å hon följde inte med, vilket var tråkigt. Jag, Millan och Ewe for uppåt för att äta lite gott och lyssna på Engmans Kapell innan det vart lite dans:) Millan fick även sin present/julklapp av oss som var ett par snygga stövlar, hon blev nöjd och då är det alltid lika skoj att ge bort saker:D

Julmat är inte min favorit men jag hittade både det ena och det andra som jag kunde äta så mätt i magen blev jag iaf:) Jag har aldrig sett engmans Kapell förut och jag måste ju säga att de är super sköna:) Jätte duktiga och bra musik! Och inte nog med det, borde bredvid oss hade vi min förra sambo Mikaela och klasskamraten Kajsa. Jätte trevligt att träffa dem, var ju som sagt ett bra tag sedan det hände.

Min Ewelina sov hos mig inatt, och imorse när vi vaknade efter frukosten så bakade vi lussekatter:D
Och jag måste ju bara medge att de vart sjukt STORA! Men då räcker det med att man tar bara en;)

Kvällen ska spenderas med Älskling och jag ska även färga Jennifer, mys:) Imrgon väntas det jobb igen!:)

Puss och kram


Kärlek <3

Måndagen den 30 november firade jag och Joel ett helt år tillsammans!
Det är sjukt vad tiden går fort!
Jag älskar min Joel så otroligt mycket! <3



Onsdagen den 25 november var jag med salongen till Sundsvall för att först shoppa och sedan kika på en visning av Grazette. Jag såg en massa snygga saker i affärerna men jag var duktig och handlade bara lite julklappspapper och annat smått och gott som jag kan göra fina julklappar av :)
Visningen var ingen höjdare, jag har sett mycket bättre visningar. Lite saker tog jag med mig därifrån men det var inte mycket. Oftast är man van att man får se så mycket att det är svårt att hålla reda på allt och att man blir imponerad och inspirerad. Tyvärr blev jag inte det den här gången, vilket var tråkigt eftersom jag missade Goldwells visning. Jag var då i Barcelona, och mina jobbarkompisar berätta att den var mycket bättre. Men så kan det vara, jag hoppas att det kommer en till visnig snart:D

Jobbet annars flyter på bra, jag har haft en hel del att göra nu i veckan. Idag hade jag ingen kund så jag sitter hemma och har salongtelefonen kopplad till min mobil så jag kan sköta lite bokningar och så får jag se om det kanske dyker upp en kund senare idag:) Jag känner hur roligt jag tycker att det är att jobba som frisör, den här veckan har gått så bra och jag har vart nöjd över alla mina arbeten. Så fort nått går fel, kan man tappa självkänslan men det kommer oftast tillbaka rätt så fort som tur är:)

På lördag ska jag på julfest med salongen upp till Ljusdal på Stadt och äta julbord till Engmans Kapell:)
Jag tror att det kommer att bli en super trevlig kväll och det ska bli roligt att gå ut på ett annat ställe än Bollnäs!



Lördag dag har jag fullt upp, då jag och Jennifer ska ta med våra söta tjejer på handbollscup till Edsbyn.
Vi kommer att ha vår första match kl 8.20 och sedan håller vi på till eftermiddagen/kvällen beroende på hur det går.

Nästa lördag ska troligen jag, Jennifer, Cissan och kanske någon mer? Åka till Gävle och kika i lite affärer och jag tror brudarna kulle kika på lite balklänningar:) Jag älskat sånt, så det ska bli roligt för mig att få följa med!

Jag kom på en dak idag också att det inte alls är långt kvar tills jag fyller 20! Det är helt sjukt var tiden går fort, jag kan inte tänka mig att jag ska bli 20 snart. Men gud vad roligt det ska bli! Jag försöker att planera nå skoj som ska hända då, nå roligt ska man väl kunna sno ihop:) Hörreni en överraskningfest skulle inte sitta fel!?;)

Nu ska jag fixa en massa här hemma, medan jag har tid för det:)

Puss och Kram




Kärlek <3

RSS 2.0