Framtiden!

Haha sitter och diskuterar med pappa medans vi äter och kom fram till att jag snart fyller 22 år. Det är ju helt sjukt!
När jag var yngre, från 17 och neråt trodde jag stenhårt att jag skulle vid 23/24 års åldern skaffa familjeliv. Men hallå? Jag är ju snart där och jag tror knappast att jag kommer ha familj inom de kommande åren..
Där har vi ett stort bevis att det inte alltid blir som man tänkt sig, men lite panik får jag ju också. Åldersnoja, fast jag bara ska fylla 22. Jag vet att jag är ung och jag vet att allt kommer lösa sig framöver men paniken finns ju lite där under iaf :P
Bara den rätta karln kommer in i mitt liv kan allt hända så man vet ju aldrig, jag kanske står där om ca 2 år med familj. Inte helt osannolikt! :)
Vi får vänta och se vad som sker framöver :)

:)

Yes äntligen ska ni få ett positivt inlägg vilket inte skett på länge länge.. Måste säga att efter motgångar kommer alltid medgångar också, fast man inte tror det från början. Jag har äntligen hittat lite lugn i mitt liv och jag mår så mycket bättre :) Dock har förändringar lett till att jag blivit mindre social med mina nära och kära under vardagarna men man måste prioritera och jag har valt att prioritera mig själv och min hälsa! Kan mina vänner inte acceptera det så är det inga riktiga vänner, helt enkelt! Jag har börjat plugga Matte B för att få all behörighet till Högskola och Socionomprogrammet så småningom :) Matten går hur bra som helst hittills och det trodde jag inte. Jag kanske kan mer än vad jag tror, nu tycker jag till och med att det är roligt och jag längtar efter matteboken. Haha!

RSS 2.0