Grattis!

Det är ingen vanlig dag, för det är Jennys födelsedag. Hurra Hurra hurra!

Grattis gumman på 18-års dagen!

Ikväll ska det firas som aldrig förr:D Paaaaarty;)

image197


                                 image198






image196


Söndags tråk..

Jag visste att det var svårt, men aldrig att det skulle vara så här svårt.
Försvinn, försvinn lång bort snälla!!

Haft en super trevlig helg, tack alla för den roliga kvällen i Gävle och tack alla för den roliga kvällen igår:)

I torsdags hade jag trendstyling på Ikkiz och här kommer några bilder:)

 
                                            


image195

Puss och Kram

Gävle:)

Ikväll stannar jag i Gävle efter massa strul:P Men det känns super bra:)
Hade en kort och mysig dag idag i skolan. Började med att städa sen en kort lunch och sen slutade det med muntliga reflektioner och det gick snabbt eftersom vi bara var sju tjejer i skolan idag:) Satt ute och reflektera samtidigt som vi fika kladdkaka och kaffe, mums:)

Slutade kl 13 redan och sedan har söta Mikaela satt i löshår på mig:)

Nu blir det stan och shoppa lite, sen solning och sist med inte minst ska vi till Bella, en klasskompis som fyller 18 stora år idag. Grattis till henne!:D

Om Mikaela kommer in blir det även utgång ikväll på Goya:)

Imorn blir det hemfärd redan kl 10 och sen har jag klippningar hela dagen lång och får se om någon söt person kanske vill följa med mig ut på tranan?:D

Måste bara säga Tack till Ikkiz som ställde upp som Modell till mig igår på Trendstyling:D
Du var super duktig gumman, kommer bilder sen;)

Puss och Kram

Min turdag?:D

Ja shit jag kan inte tro det, men idag måste vara min turdag, allt har vart på min sida i stort sätt:)

Började med igår kväll egentligen, så jag önskade att tåget till skolan idag skulle vara försenat så att vi inte skulle hinna med att göra provet idag. Och imorse när jag och mamma stod på stationen och väntar roper de något i högtalarna men vi uppfattar inte vad, strax efter det skickar Mikaela att tåget står stilla mella Järvsö och Vallsta pga att ett godståg framför dem har lokskada och blockera vägen för x-tåget. Mamma kom med idén att hon kunde skjutsa mig och Frida till Bollnäs station istället så vi slapp frysa eftersom det inte finns någon stans att värma sig på i Arbrå. Vi fick sitta där ett tag innan tåget kom och den var rejält försenad. Fick även 200 kr av min kära mamma att fylla på min mobil med så 100 fick jag lägga ut själv, men det var lugnt:) Så nu Äntligen kan jag ha kontakt med mina kära vänner och annat folk:)

Vi kom fram så sent att vi inte hann med att göra provet så vi får göra det på måndag istället, känns mycket skönt. Fast det är skönare att ha det gjort, men vi kunde inte rå för att tåget var försenat.

Efter vi pratat med våran samhällslärare gick vi till rektorn för att prata om min Matte B kurs, eftersom jag aldrig hinner till 30 Maj för jag har inte gjort ett enda tal! Hon förklarade att vi inte kunde lova att en lärare ska hjälpa oss på egen tid utan vi får plugga hemma och på mattestugan och sedan göra prov i skolan och det får vi hålla på med tills vi slutar trean:D Det känns super bra att höra, då kanske jag hinner med det med:)

Kundpasset var så att jag skull ha en kund kl 14 och jag skulle rulla permanent före det för vi ska ha det till en redovisning på torsdag. Jag började rulla och det gick inge vidare bra, men jag fick upp några iaf. Jag försökte sedan få någon att ta min kund så jag kunde göra klart permanenten, men ingen ville ta min så det var bara att vara redo för kund. Lite grinig på att våran grupp inte skulle hinna klart, men det fanns inget att göra åt det. Jag gjorde iordning i salongen för en klippkund, men kl blev 14 och ingen kund kom och sedan tickade klockan på och det kom ingen efter 20 min. Vi ringde upp numret som hon hade angivit men inget svar, även denna önskan slog i uppfyllelse. Det blev ingen kund denna dag och jag kunde fortsätta med permanenten.

Väl hemma så gick jag bara hem och bytte om medans jag önska att jag kunde ta mig rut forsön på 3 km utan att stanna en enda gång, vilket jag aldrig klarat förr med min sämsta kondition. Jag mötte upp Frida och sedan började vi jogga runt, det gick jätte bra och runt kom jag utan några stopp på 21 min. Kanske inte de bästa om man jämför sig med andra, men jag är super nöjd eftersom jag aldrig klarat av att jogga mer än 500 m. Duktigt jobbat tycker jag av mig och Frida:D

Hemma blev det man och det var sallad så nyttig var jag:) en dusch blev det också och till sist tog jag mig en sväng överkörning. Jag hade även här hoppats på att det skulle gå bra och visste gjorde det de, i alla fall i stort sätt. Klarade att backa runt hörn efter bara nått försök, parkera gick bra. Jag tränade på start i back som gick skapligt, men det har gått bättre. Men nöjd är jag för det:D

Nu blir det väl lite plugg och kanske umgås med vänner:)

Puss och Kram 


Helgen:)

I fredags var det en lugn dag, myste med Mikaela, Erika och Moa mm:)

Lördagen vart det en tripp till Bollnäs där jag möttes upp av Lina och sen satte vi oss på Roy´s och fikade lite och fick faktiskt en hel del plugg gjort. Vi kikad igenom samhällen och disskuterade det och det gick faktiskt bra:)
På stationen i Arbrå hämta Josefin mig i hennes snygga Subaru Impreza, jag Älskar den:D
Vi gled hem till mig och gjorde oss klara inför kvällen rabader och sedan hämtade vi mat på Corner och for ner till Bollnäs. Där vart vi på en förfest med en massa trevligt folk:) Jag klippte även Johan med:)
Tack Josefin och grabbarna för en mycket trevlig kväll :)
(Förlåt att jag var så osocial, men jag kan inte förklara vad det var. Jag mådde bara inte så bra)

Blev en natt på Tranan tillsammans med snuttan och grabbsen och det var super skoj, träffade folk man inte sett på ett tag med. Det var mycket trevligt:D (Josefin och Erika tvingade upp mig på lådorna med dans vid stången, haha det är inte likt mig..)

Vi tog en sväng till Max där jag och Josefin delad på lite mumsigheter och sedan drog vi på en efterfest, men Johan hade deckat så vi åkte hem istället. Kom hem runt femtiden, då var de bara att hoppa i säng.

Idag vart det en skön promenad med Katrin, Linda, Zimba och Teddy:) Även denna gång fick jag en barnvagn i handen, oh jag bara älskar det <3 Blev en glass på vägn hem och sen fika på Katrin och Dannes altan, mys i solen:)

Gick sedan hem och pluggade och tog även en till promenad med Viktor, kikade på lite fotboll och pratade en massa:) Tack killen kul att träffa dig, det händer alldeles för sällan nu.

Nej nu ska det sovas efter bara 4 timmars sömn inatt, lite plugg med ska jag också hinna.

Det är Lina och Jag ;)

Jag kan inte hjälpa det, jag kan det bara inte.  Jag vill bara att det ska bli bra nu!

Puss och Kram

In my head..

Idag blev det ingen skola för min del, jag mår inte alls nå bra:/
Istället blev jag hemma och pluggade lite, fick faktiskt ihop en reflektion och det är jag stolt över:)
Min söta Katrin ringde sedan och undra om jag ville med på en promenad, och jag kände att det var nog en bra idé. Skönt att komma ut och få lite frisk luft, det behöver man när man inte mår nå bra. Mötte upp henne, Teddy och Zimba och så blev det en sväng på byn. En mysig promenad med en barnvagn i handen, dock var solen bort just då, den dök upp en snabbis bara. Sen blev det bara en lugn stund hemma hos henne, vi fikade lite och så fick jag prata ut, mycket skönt:) Tack hjärtat för en underbar dag <3

Nej nu är det plugg som gäller igen, usch..

Det snurrar runr och runt i mitt huvud, jag vet inte vad jag känner, vad jag vill eller vad jag ska göra.
Är det något tillfälligt eller är det något som är sant? Är jag rätt eller har jag hamnat fel?
Är det de här jag vill, eller var det en drömm som jag hade?
Är det här jag, eller borde jag göra något annat?
Vad är jag, vad är det jag borde göra, vad är det som passar just mig?
Förvirrad....

Dessa jävla drömmar försvinner inte heller, kan dem inte bara låta mig vara ifred. Försvinn...




..Just me..

I hope you know, I hope you know
That this has nothing to do with you
It's personal, myself and I
We've got some straightenin' out to do!





varför?!!

Jag fattar inte vad världen vill mig?

För några veckor sedan när jag övningskörde efter växbovägen, en liten jävla väg ute i skogen blev jag stoppad av Polisen, för koll av körkort och även så skulle jag blåsa. Det gick bra, men nervöst var det. Så typisk att det händer mig, finns dem som haft körkort flera år och aldrig blivit stoppad, men jag ska då bli det.

Idag övningskörde jag till Hudiksvall och det gick jätte bra, blev en massa shopping av pappas pengar;)
På vägen hem så blev det en massa tjaffs när vi körde runt, de visste inte vart vi skulle och så blev det massa bråk eftersom jag vart sur för att de bara klagar, men va fan jag har inte kört så länge. Sen kan de komma och säga 2 meter före avfart att jag skulle sväng där, hmm lätt? Nej...
Vi stod inne på en parkering för pappa var inne och handla, jag backa ut därifrån och allt gick galant.
MEN sen när jag åker runt på parkeringen för att komma ut därifrån så ser jag en bil som står parkerad börjar backa. Jag åker på för man tror naturligtvis att de stannar för en, men ICKE då. Jag ser att han fortsätter att backa och av ren reaktion så gasar jag på för att undangå smällen. Det var räddningen iaf, för att han lyckades ändå backa på mig på min bakdel, jävla CP! Jag blev lite chockad och pappa skriker i bilen - STANNA BILEN! Jag stannar mitt i vägen nästan och släpper av pappa som går fram mot han som backa på mig. Jag står kvar medans pappa pratar med killen som gjorde det, pappa får hans namn och nummer utifall. Det blev ett bra stort märke på bilen och antagligen måste det lagas. Fattar inte vad världen vill mig? Vad fan ska jag vara med om allt för?

När vi väl kommit därifrån och åker efter nianforsvägen så dykr det upp en fågel som står mitt i vägen på min sida, jag ser att det inte kommer någon mötande bil så jag väjer för den söta fågeln över på andra sidan, men då går den jäveln mot den sidan jag åkt över på för den kunde tydligen inte flyga. Jag tror att den klarade sig som tur var.
Men de försöker säga mig något, jagg ska väl antagligen inte köra bil, eller vad är det?:S

Haha nu är jag hemma iaf utan större skador, ikväll blir det först fika hos Katrin och Danne och sedan mys med Jennifer:D

Puss och Kram

image188

Jävla skit!

Japp idag hade vi kundpass och vi skulle sluta klockan 17, men jag blev klar redan till 16.45 men sega lilla jag gick runt och plocka och dona men efter en stund märkte jag att Lina var borta. Min kära vän som skulle med samma tåg som mig. Fort kikade jag på klockan och såg att den var 17.05 och mitt tåg går 17.10 jag drog en hastig slutsats om att jag aldrig skulle hinna men Skalman sa att spring nu så hinner du! Jag lämnade en av mina väskor för att få minde packning och så sprang jag hela jävla vägen till station från skolan. Jag rinde till Lina som visade sig vara på väg till tåget och så ringde jag henne igen och fråga vilket spår tåget stod på och då förklarade hon att hon var på tåget och att det stod inne på spår 4, alltså lämgst ort och under alla spår. Jag sprang så fort jag bara kunde och kom fram till tåget. Såg att Lina stod i dörröppninge och väntade på mig, av ren reflex kikade jag upp på skylten ovanför dörrarna och såg att det stod Huddiksvall på tåget och inte Ljusdal. Av ren panik skrek jag det till Lina som kastade sig av tåget och vi fick börja springa igen till det tåg vi skulle med, så under alla spår igen och upp på andra sidan, men då såg vi att tåget redan  hade börjat rullat...

Vi satte oss på trappan ute och pustade ut, vi reste oss sedan och började gå tillbaka mot skolan för att jag skulle hämta min väska som jag glömde. Lina pratade med sin mamma som berätta att det fanns ett sj-tåg kl 18.05 som bara kostade 78 kr till Bollnäs, vi bestämde oss för att ta det så hon bokade det åt oss, vi hämtade min väska och sedan vandrade vi tillbaka till station. Vi hämtade ut biljetterna och sedan köpte vi oss en macka att äta på, eftersom vi skulle komma hem sent. Vi bestämde oss även för att köpa en kakpaket för att tröstäta efter denna jävla dag.

Väl på tåget gick det bra förutom att det small, knaka och lät mysko. Det börja äve tjuta som om det var ett brandlarm som gick igång. Lina och jag vart rädd men det gick bra, inget hände. Vi försökte knäppa lite kort för rolighetens skull men även där gick det skit. Vi gav upp och börja skunga lite lågt istället, fjanta oss lite:P Skämde dock ut oss rejält men det är väl smällar man får ta antar jag:P hahah

Jag kom fram till Bollnäs där jag fick vänta 20 min på att min buss mot Arbrå skulle gå, det sög.
Nu är jag äntligen hemma, men plugga ikväll är inget kag orkar göra. Tror det blir lite kvällsfika och sen sänge eftersom jag ska upp halv sex imorn..



Igår skulle vi egentligen äta med klassen men det blev ändringar. Jag, Lina, Mikaela och Frida åt hemma hos mig istället jag och Mikaela lagade gosmt, mums:) Medans Lina och Frida hade köpt med sig sallad. Vi satt länge och bara pratade och myste och sedan bar det av till George där jag tog mig en kopp te, där mötte vi även upp Ammi och Sofie och lite senare kom Nilsson:) 3 timmar på George, det var jätte mysigt och fyllt med en massa snack:D

Tack tjejer för en mycket trevlig kväll:D

Natten tillbringade jag, Mikaela, Lina och Frida i min 180 cm breda säng, mysigt men trångt;)


Helgen, vad händer då? Ja det är ingen som vet, får se vad som händer:)
Jag hoppas på att det blir nå skoh iaf, mys med vänner och så:)

Puss och Kram

                                Några av våra misslyckade bilder idag:P

...Försvinn..

Att ha återkommande drömmar om samma saker är inget jag gillar, inte med den handlingen som mina drömmar har. Varför ska jag drömma dem för, va fan har de för betydelse? Jag har drömmt nu de senaste månaderna två drömmar som sedan hänt i verkligheten och under samma tidpunkt som jag drömt dem, det är läskigt. Jag vill veta vad de här betyder? Det är jobbigt att ha dem här drömmarna, kan de inte bara försvinna!

Det känns som om de här drömmarna har någon mening, något som de vill säga mig. Men vad?

Jag vill i alla fall att dem försvinner, försvinner för alltid!







Äntligen fungerar bloggen!:D

Nu sitter man här i skolan igen, suck.

Jag har kommit fram till en sak, att jag ska ge järnet nu den sista tiden tills sommarlovet kommer.
Jag började med Matte B kursen veckan före lovet för jag kom på att jag kände att den kursen är bra att ha i framtiden. Denna kurs ville jag läsa som utökad studiekurs, alltså den ligger inte med på schemat. Min mattelärare har lektion med oss på hennes lediga tid, vilket jag uppskattar jätte mycket. För att få göra så här måste vi lämna in en lapp till rektorn och få det beviljat, och det fick jag MEN kursen ska vara avklarad till den 30 Maj i år!
Hur fan ska jag hinna göra klart hela matte b på bara 2 månader?:O

Vi satte oss ner med läraren och prata, en planering behövs NU tack!
Det är inte bara matte man har, alla andra ämnen i skolan pluss körkortet!
Jag känner att jag dragit på mig alldeles för mycket nu, men det är bara att kämpa.

Mitt nya mål är att klara körkortet innan sommarlovet, vilket då innebär en massa plugg och körning.
Jag ska hinna klart matte B innan 30 maj vilket också innebär en massa pluggning.
Jag ska även ha halvtidsprov på praktiska saker inför gesäll på frisör, vilket innebär mycket ÖVNING!
Sedan har jag nationella i engelska som jag ska klara men hur då? Inte haft en lektion sen jag börja efter jul. Bara 16 dagar kvar till första nationellaprovet. Det suger!

Jag säger bara en sak, önska mig lycka till! haha

Andra mål som jag har som jag även delar med min kära vän Mikaela är att vi ska börja köpa kläder med färg, Ja tack. Haha min garderob består nästan bara av svart, grått och jeans. Haha så idag ska jag ner på H&M för att köpa en svart klänning med en röd t-shirt under och en grå/blå klänning med en rosa t-shirt under. Haha duktiga jag, äntligen lite färg på min kropp:P  Måste dock ha ett plagg som är neutralt känner jag så klänningarna fick bli det:P Mer kommer, det lovar jag:)

En annan sak som vi bestämmde var att vi ska börja kombinera kläder mer och hitta på en massa snygga outfits och även med mera accessoarer.

Jag och Jennifer pratade även en hel del igår och vi kom fram till att vi ska leva det underbara livet i sommar, åka runt i Sverige och bara hitta på en massa skoj. Leva livet medans man kan och bara göra en massa roliga saker:D
Sommaren-08 here we come!

Jag kom fram till en till sak med: Denna jävla dumma burk tar all min tid, all min energi och är ett stressmoment!
Varför ska det vara så svårt att lämna denna jävla burk för en dag? Måste man alltid sitta här, och göra ingenting?
När jag planerar söndagar till att plugga, sätter man sig framför datan för att plugga. Vad gör man? JO ingen nytta alls, kikar runt på bloggar, och alla andra sidor. Dessa jävla söndagar går till att tillbringa all min tid till INGENTING! Det måste blir ett slut på det här, därför ska jag vara i Gävle oftare sär finns inget internet jag kan sitta på, där finns bara min lilla etta, kanske med min bärbara data där man kan göra nytta eftersom jag inte kan surfa. Då kan jag slappna av, göra nytta och hinna med att städa. I Gävle hinner jag träna och även tillbringa min tid till saker som måste göras och även slappna av lite. Ligga på soffan och bara glo på tv, vilket jag aldrig gör hemma. Jag tror att det kan var bra ibland. Att BARA göra ingenting men inte framför datan. Bara slappna av!

Jag måste bara tacka min kära vän Mikaela för en underbar pratstund igår, vi tog en fika på George och satt tre timmar och bara prata om allt. Det var så skönt att få prata av sig, det var prat om precis allt. Det var skönt att bara slappna av med en kaffe latté och en massa prat och mys med min goa vän Mikaela. Tack gumman för igår:)

Vi planerade även att vi ska hitta på något i helgen, både nå skoj men också lite nytta:)

Varför är ni tillbaka?

Puss och Kram

RSS 2.0