Hemma :)

Ja då var man hemma igen då:)

Jag har haft en mycket trevlig tripp på Peace&Love nu onsdag till söndag tillsamman med en massa trevligt folk:)
Tack Sanja för att du umgicks med mig hela tiden, jag tycker vi hade super roligt tillsammans:D
Tack Ida, Hanna, Isabelle, Ewe, Clara, Sandra, Sara,Frida, Linn och Linnéa för trevligt umgänge:)

Jag var lugn alla dagar förutom lördag då alla tvingade i mig en massa för att de tyckte jag vart så tråkig.
Det blev dock lite för mycket av det goda så det kom upp snabbt och jag somnade kl elva.
Det var inte så lyckat för vi hade bestämt att vi skulle festa hela natten lång jag och Sanja men så blev det inte för min del. Missade en massa band med. Dagen efter var mycket tung, och att ta min packning till stationen var ingen höjdare.
Stort tack till alla söta tejer som tog hand om mig, guld värt:)

Jobbade idag och det gick jätte bra, trivdes som fisken i vattnet idag. Var dock mycket folk och stress men jag tycker vi klarade det bra:)

Nu ska jag sova, upp tidigt imorn och jobba:/

Godnatt sov gott:)
Puss och Kram

Peace and Love

Nu har jag packat och vet ni vad?!
Jag fick ner allt i en stor ryggsäck förutom tält och det känns underbart:D
Osmarta jag tänkte ta en stor påse, men hur fan skulle jag orka gå och bära på den?
Haha ja nu är det löst i alla fall och jag tror det här kommer bli en oförglömlig tripp:D

Nu ska det sussas för jag ska nämligen upp fem imorn så lite sömn behövs.

Så när några eller många av er kliver upp imorn är jag redan framme i Borlänge:D
Weeeiho här kommer vi;)

Kommer ha mobil med mig men kommer inte kanske vara så kontaktbar, men har med mig en extra telefon som är fullt laddad utifall det skulle bli några problem.

Puss och Kram Skumbanan;)

PEACE AND LOVE!

Hej då :)

Idag har det varit ännu en till dag som jag jobbat, det har gått jätte bra och det har vart skapligt lugnt:)

Nu blir det ledigt en vecka och då blir det Peace and Love som gäller, jag längtar så sjukt mycket!:D
Imorn blir det väl packa och fixa allt innan jag ska åka. Kl 06.34 på onsdag går tåget mot Gävle och sedan blir det vidare mot Borlänge:)


Nästa vecka jobbar jag alla dagar förutom fredag, så det kommer bli tungt men men det är ju pengar:)


Snart är det den 1 Juli och det innebär flytt för min del, Jag och Mikaela ska få en trea:D Josefin ska också bo där i sommar med oss:) Weeeihooo!

Återkommer om en vecka gott folk:)

Puss och Kram


stress..

Helt slut!
Jag är helt slut, jag har benvärk, ont i huvudet, trött och allmänt slut. Jobbade mellan 12-19 idag och det var varit grymt mycket folk idag, Roligt att det är mycket folk men det blir jobbigare för oss. Vi klarade det bra tycker jag, det är många som har översende med det och det tackar jag för:) Jag känner dock att jag inte kan vara lika trevlig och glad när jag är stessad, vilket är jobbigt. Jag gick kl 19.10 för att hinna med bussen eftersom mina ben värkte så sjukt mycket och den skulle gå 19.21 från min hållplats. Kl 19.11 var jag på plats och stod där länge men det dök inte upp någon buss, när kl var 19.35 gav jag upp och börja traska mig hemåt istället eftersom jag var säker på att den hade vart tidig så jag missat den. När jag hade gått i ca 10 min då kl var 19.45 så åker den buss jäveln förbi mig och då har jag gått en tredjedel av min väg och det kändes surt som fan.

Väl hemma möttes jag av en stor diskhög från igår när vi grillade här, vilket inte gjorde saken bättre plus att jag var tvungen att laga mat till mig själv. När min älskade misse jamade och hade sig så skulle jag ge han mat men såg att det var slut. Affäre var ju stäng så jag skulle inte få tag på någon mat till min hungriga katt, ringde mamma som befinner sig i Örebro och be henne ringa min morbror. Han fick komma hit med lite mat till min älskling, tack så jätte mycket för det Åke:)

Nu har jag tagit tag i halva diskhögen i alla fall, men resten får mamma och pappa ta imorn, tycker synd om dem men det finns ingen ork. Får se hur jag mår imorn och om jag hinner innna jag ska börja jobba.

Nu ska jag lägga mig och Ewe kom precis så det blir lite mys:)

Jag får inte fram ett ord!

Godnatt sov gott

Puss och Kram



Godmorgon....

Det blev inte som det var tänkt!

Besviken
Irriterad
Arg
Ledsen
Dåligt samvete

Förlåt min älskade!

Ville bara få ut några ord, nu ska jag diska och städa innan jag ska till jobbet, mer kommer senare ikväll.




Midsommar :D

Yees jag har idag jobbat först mellan kl 10-16 sedan handlade innan vi åkte hem till mig. Nu sitter vi här 7 tjejer och har nyss ätit lite mat, blev lite grillat) Det är Erika, Sofie, Linnea, Linn, Frida och emelie:)  Lina och Joel har också vart på besök en sväng men de drog vidare:P

Får se om vi tar en sväng till Änga kanske :)

Imorn blir det jobb igen så det blir en lugn kväll, men fan vad skoj vi ska ha:) Hoppas att jag får träffa Jennifer med bara:)

Jobbigt med minnen men jag vet vart jag står nu.


Jobb...

Jobb, jobb och åter jobb har det vart nu.
Jag jobbade igår från kl 10-18 lika idag med, Melwin har fått vart själv hemma då min familj vart borta.
Idag fick ha i alla fall sällskap av Lina hela dagen och Viktor en sväng, det tackar jag för:D

Hinner inte gör annat än jobba om dagarna, så fort jag kommer hem är det en massa annat som ska göras. Kika till Mewins låda, diska, tvätta, städa och laga mat mm. Ja du shit tänk när man har barn man ska ta hand om med:P

Ikväll så har jag i alla fall haft sällskap av Cissan som myss gick och kvar här är Sebbe, Erika, Jennifer och Adam:)
Mycket trevligt, då jag är ledig imorn vilket inte var bestämt från början men känns mycket bra:)
Ska vara ledig till torsdag, men jobbar sen fre- mån så lir jobb under midsommar:/
Jag får tänka positivt, att jag får pengar iaf och det kan verkligen behövas:)

Nej nu ska jag återgå till mina kära vänner:)

Puss och Kram


Fredagen den 13:e....

Att ha Melwin i familjen är det bästa som finns, men det är inte lätt:P Han är som en bebis i stort sätt. Inatt fick jag inte många minuters sömn, då han jamade och böka hela natten lång. Fick sova en sväng på morgonsidan men det var inte länge, för mamma kom in halv sju och väckte mig. Jag kikade upp och bekräftade att jag var vaken och sedan åkte hon till jobbet. Det som hände var att jag somnade om igen och vaknade av att min Syster frågade mig lite stressat: När ska du med tåget? Jag flög upp och sa ja tjugo i åtta, vad är klockan då?:O Hon är kvart i åtta nu! Haha så det var kört, första gången jag försovit mig och det var på avslutningsdagen i tvåan, lyckat:P Tog tåget en timme senare ner och kom precis till betygsutdelningen. Lämnade tillbaka böcker och lite färg för att få allt klart innan lovet. Blev en kladdkaka på George innan tåget tog oss hem igen. Fredagen den 13:e idag, haha och otur fick jag det. Hoppas att det inte blir nå mer otur bara.

När jag kom hem blev det lite mys med Melwin, måste leka av han om dagarna så han kan sova på nätterna istället:P
Snart ska jag ta hand om han själv ett tag, undra hur det ska gå?:O Blir det lite sömn kommer jag inte orka jobba om dagarna. Haha men jag hoppas på det bästa, och förhoppningsvis får jag hjälp av några söta vänner <3

Min sötis Jennifer är i Paris den skiten, lite tomt utan henne faktisk. Jag hoppas att hon har det underbart och mår bra:)

Nu har jag fått sommarlov ;)

Puss och Kram

Busen min ;)        Busen min ;)         busen min;)        busen min;)


Kääär:)

Jag har blivit kär i världens underbaraste pojk, med namnet Melwin <3
Jag kan inte förstå hur söt och go man kan vara, går inte att släppa blicken från denna underbara pojk.
Nu har jag äntligen hittat min sötnos, sängkamrat och min stora kärlek <3
Melwin min älskade kattunge, välkommen till vår familj :)

Min pojk <3

Min kärlek <3

Trötter..

Sa till mig själv igår att jag skulle lägga mig tidigt men så blev det inte. Jag gick upp halv sex och gjorde mig klar för dagens äventyr. Vi åkte till Smörnäs som ligger utanför Gävle där vi hade lite lekar och mys med hantverksprogrammet. Jag kan säga er att jag sov varje tillfälle som jag fick, sov på gräsmattan, bussen och tåget. Shit tror aldrig att jag vart så här trött:/

Imorn blir det bara städning och förhoppningsvis slutar vi så jag kan ta två tåget. Kliver då av i Bollnäs för att hämta min efterlängtade telefon som är inne på lagning :D

Onsdag är vi lediga och då ska jag ta det lugnt, se blir det fotboll i Arbrå innan vi drar till Bollnäs och utgång på Tranan:D

Jag mår så bra just nu, allt känns så himla lätt.
Sommaren är här och det är dags att gå vidare.
Nya möjligheter öppnar sig :)

Puss och Kram



Nu har jag sovit några timmar till, Ewe kom hit och skulle umgås lite. Vi bestämde oss för att lägga oss i sängen och lösa korsord och mysa, men jag somade direkt och sov mellan en till två timmar.

Så nu ska jag ta mig i kragen och sova på riktigt, och ska inte upp förens tio och det känns super skönt:D

Godnatt sov gott:)

Ett stort tack:D

Onsdag var det utgång på Tranan och förfest hos Sebbe, mycket trevligt:) Lite depp var det men det gick över fort.

Torsdag var det först skolan och vi fick sluta 3 timmar tidigare, helt underbart:) Kom hem i bra tid, gjorde mig iordning för att sedan bege mig till Bygdegården i Vallsta för att ha återträff vi nior som gick ut tillsammans. Men jag vart mycket besviken på alla människor, va fan vi var 75 som gick och det vara bara en tredjedel som anmälde sig och inte ensa alla dem kom. Jag tycker så synd om dem goa flickorna som ordnade det och så blev det som det blev. När någon tar tag och försöker ordna något så skiter det sig. Men jag tycker annars att det var lyckat, hade skoj så länge det vara:)
Vi tröttnade och åkte ner till Bollnäs istället där vi skulle in på Tranan men efter många om och men så var det bara Erika som gick in. Jag, Sofie och Linn gick till Statoil istället. vi begav oss sedan vidare mot bussen. Det hände dock något mycket tråkigt den kvällen... Jag försökte vara snäll och tänka på dig killen och jag ville bara dig väl. Jag bryr mig om dig och jag vill inte mista dig som min vän. Jag gjorde dock något fel, så det blev bara skit av allt. Du vill inte prata med mig längre och jag mår dåligt över det. Som sagt inget av det jag sa var till för att vara dum utan jag försökte bara vara snäll. Men det gick snett och det blev bara fel. Vad jag än gör, så gör jag tydligen fel. Inte lätt att vara mig inte, så JÄVLA less.

Fredagen var det Orbaden som gällde på dagen och där stektes jag sönder, hela min framsida var lika röd som en kräfta. Men jag hade en underbar dag annars, skönt att sommaren är här nu:D Kvällen blev det matlagning hos Sebbe, jag lagade med lite hjälp av Jennifer och Sebbe:) Blev spagetti, med baconsås, huuuur gott som helst :)
Jag, Jennifer, Sebbe, Adam och Loic åt tillsammans och sedan gick vi ut för att spela lite kubb. Tjejerna mot killarna och det gick inte så bra för mig och Jennifer. Det kom sedan mer folk så vi blev en hel del, men alla drog sig ur. Mycket tråkigt tycker jag. Vi gav upp och vandra hem till Sebbe igen där Jag, Jennifer, Sebbe och Pontus spelade lite kort, b la chicago och jag VANN:D De skjutsade sedan hem oss, stort tack för det och för en mycket trevlig kväll:)

Lördagen var det orbaden igen men en masa trevliga människor, denna dag blev det baksidan som skulle solas och det ångrar jag nu. Jag är helt sönderbränd på min rygg och det svider som satan. Men en trevlig dag hade jag förutom att jag kände lite irritation över att inget går som planerat. ALDRIG! Men det löste sig till slut, tack alla söta vänner för det:)
Kvällen blev det iaf en färd mot Sebbes stuga, Jag, Jennifer, Sebbe och Pontus:) Vi började med att spela kort och denna gång vann jag inte:P Vi lagade lite mat och nu var det killarnas tur att vara kock:P Mycket gott vart det, kött och potatissallad:D hade lite efterrätt med och ölspelet blev det. Inte mycket sömn eftersom killarna var så pigga och låg och drog en massa skämt hela natten. Men trevlig för det hade vi:) Nyss kommit hem och en sak vill jag säga:
Tack så jätte mycket för en grymt underbar helg:D Jag hoppas att det fortsätter så här. Blir så glad att umgås med en massa trevliga människor.

Nu blir det promenad till affärn för att handla fika tills imorn, då blir det kanot i Smörnäs med skolan.

Fika hos Katrin lite senare ikväll och sist blir det film, Förtrollad :)

Puss och Kram


Samma visa varje gång!

AAAAAH!
Jag är van, jävligt van ska jag säga er men det känns jobbigt ändå. Att det alltid ska bli samma visa hela tiden, jag fattar det bara inte. Jag kan inte lita på någon, jag vet inte om jag kan försöka ge det en till chans. Jag är less, så jävla less på det här just nu. Jag vet att jag inte ska tänka som jag gör, men hur lätt är det att inte tänka så när det blir lika varje gång? Jag ska sluta hoppas, jag ska sluta tro att det finns något. För det slutar alltid på samma sätt. Hur fan ska det här gå, hur ska det gå när jag aldrig mer kommer våga hoppas? Jag har redan börjat byggt en mur och den kommer bli bara starkare och starkare. En isolering mot ER en isoloering som skyddar mig själv och mitt inre. Kan det bara inte finnas en förklaring till allt? Kan ingen bara komma och säga till mig varför det blir lika samma sak varje gång? Det verklar jävligt knepigt. eller hur? Varför ska jag aldrig få något bra, lite lycka och kanske få må bra. Nej då, mitt ungdomsliv ska gå ut på att må dåligt, kul!

En sak ska jag säga er och det är: GE ALDRIG NÅGON FALSKA FÖRHOPPNINGAR!
Jag är så jävla less på det, stå för fan upp för det ni känner.
Prata med den andra om ni känner på er att den är intresserad men inte ni.
Alla är vi olika och tänker olika, det kan bli så jävla mycket missförstånd.
Är ni osäker så är det bättre att prata än skita i det, ingen kan lösas om man inte pratar med varandra.
Alla är inte som mig men jag är säker på att många tänker som mig, iaf de som jag pratar med känner lika.

Kan inte folk bara börja bli mer öppen, jag är se less på det här. Berättar man inget kan man inget få veta!

HEJ DÅ!



Mitt planerade liv :P

Shit vad jag har massa planer nu flera dagar framåt, tänk vad skönt det ska bli att vakna en dag nu när det blir sommarlov och inte ha något planerat! Ge mig denna frihet:)

Men sen är det alltid trevlig att planera så man vet vad man ska se fram emot;) alltid roligt att planera en massa skoj;)

Idag: Jobba med visningen till kl 20.00 ikväll, massa modeller som ska fixas och sedan ska vi vara med på visningen. Blir sedan hemfärd till mitt kära Arbrå och då ska jag klippa min söta Jenny, förhoppningsvis får jag ta 19.30 tåget för annars kommer inte jag hem förens 22.30 och det vet jag inte om jag orkar.

Imorn: Först och främst sova så länge jag kan, sen övningsköra till Bollnäs där jag möter upp min älskling Erika för en fika på stan. Sedan fixa blommor innan vi tar oss till Torsberg för att kika på studenten:) När Erika dissar mig för lite fika tar jag mig en promenad till Hanna och passar på att umgås med henne och klipper henne:) Sedan blir det att fixa sig innan ett gäng drar iväg på Tranan för att äta och sedan blir det utgång:D

Torsdag: Skola på morgonen och vi går ändå till 17 men jag ska se till att sluta 16 för att hinna med dagens aktiviteter. Vi ska utvärdera och fika hela dagen lång. tar jag 16 tåget är jag hemma runt 17.30 och sedan 19 ska jag befinna mig på hembygdsgården i Vallsta där vi ska ha återträff alla som gick ut nian tillsammans:D Kommer bli en mycket trevlig fest, snacka om skoj att träfffa alla igen och se hur de har det:D har bara gått två år men alla har man inte träffat på sen dess:/

Fredag: Då blir det grillning och fest i Sebbes eller Erikas stuga, något som jag verkligen ser fram emot:D Bara umgås med en massa härliga människor och mysa:) Det kommer säkerligen bli en toppen dag:D

Lördag: Ska vi vara på Långnäs som det verkar och spela kubb och umgås med en massa folk, blir kanske att vi käkar ute eller vad sägs om en pickninck i gräset?;) Ja en mysig dag kommer det bli det är jag säker på;)

Söndag: Faktiskt inga planer men det dyker nog upp några:D

Sen är vi inne på min sista vecka i skolan, mycket slapp men Frilufsdag på Måndag i Smörnäs där vi ska paddla kanot och sedan Tisdag städa. Ledig onsdag och torsdag sedan slutar vi på Fredag;)

Snart är sommarlovet här, tack för det:D
En sommar som vi aldrig kommer att glömma, en sommar med en massa party, skoj och minnen för livet;)
Det är vårat mål och det hoppas jag att det blir med:D

Nej nu är modellerna snart här, dags att börja slita.

Puss och Kram

Vilken helg:D

Vilken helg det har varit alltså:D Har inte haft så här roligt på mycket länge!

Började med att på fredag efter ett klipp och färg prov  som gick bra åkte jag hem till Ewe där vi satt och myste och fikade. Var ett tag sedan vi umgick ju, men då fick jag äntligen umgås med henne en sväng. Jag gick sedan hem till mig och fick besök av Erika, Frida, Linn och Nea då vi satt ute på min baksida på en filt och fika:) Riktigt mysigt var det, vi gick sedan vidare till Ip där vi kikade på lite fotboll. Lina min sötis kom också och kolla på andra halvlek ;)Efter fotbollen gick vi hem till min baksida igen där ett stort gäng med folk myste och spelade kubb en ganska lång stund. Vi 6 tjejer förlorade mot 3 killar så vi fick som straff att bada näck men vi gjorde det lite mildare så vi behövde bara doppa ner tån. Jag gick upp och lade mig medans några till också åkte hem men de flesta stack ut på en biltur:)

Lördagen började inge bra då mamma var på lite dåligt humör, vilket inte händer ofta. Men jag fick städa innan vi åkte till Sundsvall, jag övningskörde och det gick jätte bra:D var hur skoj som helst att köra på E4 och gasa på en massa;) blev en hel del shopping för mig och Erika, han dock inte hem till fotbollen Vallsta-Bogården men det kommer fler gånger. Kasta mig in i duschen och sedan vidare till Bollnäs. Blev en mycket trevlig och lyckad förfest hos Pek och sedan bar det av till Tranan. Det var skoj, men lite deppig var jag ett tag. Det gick över och natten blev lyckad:)  Drog till Max efter Tranan och därifrån fick vi skjuts upp till Ren men vi hade polisen efter oss från Max ända till efter renbron där dem stoppade oss. Jag hade inge bälte så jag fick lite smått panik men det var lugnt. Vi hamnade på efterfest hos Pek med innan vi ett gäng somnade hos Sebbe, mycket trevligt:)
Dock sjukt varmt med 5 pers i en dubbelsäng i den värmen, men det gick bra:)

Idag slöa vi bara hela dagen, låg i sängen och prata och vi gick även ut på gräsmattan och myste i solen. Blev lite aktiviteter ute så som golf och fotboll. Vi hämtade mat på Picasso och sedan kika vi på Sverige-Ukraina innan vi stack och kika på Arbrå 2-Landafors:) Har haft en helt underbar söndag och helg för den delen:D

Tack allt folk som vart med mig i helgen, det här är den bästa helgen på länge:)

Måste bara säga en sak, JAG bara älskar kotröjan min;)

Natti Natti

Puss och Kram

RSS 2.0