Att.....

Att få lära känna nya människor är väl det roligaste som finns?!
Att få positiva reaktioner från kunder är så otroligt uppskattat!
Att känna sig omtyckt bland folket runt omkring är en underbar känsla.
Att känna att sina vänner finns vid ens sida är oslagbart!
Att känna sig uppskattad av sin käraste är det vackraste som finns!
Att känna sig älskad av sin familj är det man blir lyckligast av.

Kärlek, Relationer, Bekantskap, Familj, Vänner!



Lite bilder :)

Här kommer lite bilder från lördags, hos Moa innan Gustav och Jossans 20-år fest:)



Jag och Jennifer <3
Från vänster: Söta Emelie, Jennifer :), Jag och Erika :), Moa :), Jag och Erika :)


Här är lite bilder på mitt nya rum:)

Min säng, min vackra kandelaber och fondväggen :)

Här är några bilder från olika vinklar, jag är rätt nöjd själv men det är inte helt klart än ;)



Drinkarna sen i Fredags såg ut så här:)


Så här såg min goda och fina drink ut;)

Allas fina drinkar :)     Ett stort skål!


Just det bilder från den fina lägenheten i Göteborg ska jag också visa:)


Så här såg matsalen/vardagsrummet ut som även blev ett sovrum:)


Från väntser: Mitt och Joels sovrum, det storaa fönstret mellan "allrummet" och bastun och två från toaletten :)


Jag avslutar detta inlägg med att visa en bild på min tända kandelaber <3



Puss och Kram

Nu är det äntligen bokat och klart :)

Då var det klart!

Den 31 Mars så åker jag och min syster till USA för att spendera två underbara veckor tillsammans:)
Vi har massa planer på vad vi ska göra för skoj, bla vill vi kika på en NHL match om det inte är allt för dyrt, sen ska vi undersöka Philadelphia och eventuellt ta en tripp in till Washington DC :)

Jag tror att vi kommer få det kanon bra där, och det bästa och viktigaste är att vi får umgås tillsammans och ta oss bort en stund från Sverige och vardagen för att upptäcka lite annat.

Igår var vi till Röste på 20-års fest, det var riktigt trevligt. Det var skönt att vara nykter och kunna ta sig fram och tillbaka utan problem plus att man kan bestämma själv när man vill hem. Och inte nog med det, jag fick äran att ta Ewes BMW hem för hon ville dricka och Joel tog vår bil. Det som var mindre roligt, vart att inne i Arbrå efter Västergatan stod polisen, på samma sida som mig med bakdelen mot mig. Jag svängde av upp mot Emelie för att lämna av henne, sedan när jag skulle ut från hennes kvarter såg jag polisen bakom mig. Han hade vänt och följt efter mig upp och runt kvarteret och sedan följde han efter mig hela vägen till Ewe där jag skulle lämna bilen. Jag som är SKIT skraj för polisen höll på att dö och körd lagligt som jag oftast gör. Jag hade ingen med mig i bilen och jag såg att min plånbok inte låg kvar där jag lagt den. Men som tur var, så åkte han när jag had parkerat på Ewes tomt. Troligen såg det misstänktsamt ut när jag och joel kom i varsin bil upp på ett område mitt i natten. Fy tusan vad jag var livrädd med dem bak i arslet en bra bit!

Fredagen var jag dålig på morgonen så jag jobbade inte mina sista timmar för jag kunde inte. Jag skulle bara jobba en och en halv för sedan skulle jag åka till Sandviken med Katrin och Tina för att parta med mina syskon:)
Dock var det min magkatarr som ställde till det igen, jag kund inte jobba eftersom jag fick sptinga till toaletten titt som tätt eftersom jag känd mig spysjuk hela tiden. Efter några kräkningar blev jag bra mn då var det bara en halvtimme kvar tills tåget skulle gå. Jag satte fart och packa och sedan mötte jag upp Katrin på tåget, vi åt lunch tillsammans i Bns innan Tina hämtad upp oss. Vi stannade till i Valbo för de skulle handla lite nya kläder till kvällen, men jag mådde inte så bra så jag flöt mest med. Framme i Sandviken åt vi middag och sedan piffade vi till oss för kvällens festligheter. Jag vart mycket bättre efter middagen så jag drack en skitgod drink på Church Street med massa frukt och godis som dekoration. En bil kommer att läggas upp senare:) Kvällen spendrades sen på Heartbreak med massa dans och skoj! Tack Katrin, Tina, Syster och Bror för en mycket trevlig kväll! :)
Under hemresan blev det ett till stopp i Valbo för Ikea där jag handla en lampa och en Orkideé, samt en kjol på Cubus.

Just det, mitt rum börjar komma i ordning nu, så jag ska väl försöka slänga upp några bilder på det med så småning om:)

Nu ska jag och Joel slänga oss i duschen innan sängen kallar:)
Puss och Kram


Min söta syster:)


Jag och underbara Tina :)


Älskad Katrin och jag :)


Min älskade broder och jag :)

Tack!

Tack alla för gårdagen!
Jag hade super mysigt tillsammans med massa vänner, blev lite plock och efterrätt. Gott:)
Utgången vart mycket lyckad och jag hade roligare än på länge:)
Dock försökte mina vänner att supa ner mig, men de lyckades inte den här gången heller! Haha

Jag fick många fina presenter:
Halsband (Snö of Sweden)
Massa blommor( Äntligen)
Stor fin tekopp (En till av samma designer som jag fick i julklapp)
Presentkort
Flygresa tur och retur till USA(Av min kära familj)
Nattlinne
Två böcker(Om mitt stjärntecken och tjejproblem)
Örhängen (Snö of Sweden)
Ljushållare till väggen
Klocka(som jag länge letat)
Berlock till mitt Thomas Sabo armband( En kolibri)
En stor skål med 6 små skålar till(Underbart)
Tidning
Liten champagneflaska

Alla presenter var sånt som jag behöver och sånt som jag vill ha!
Då blir det så undeerbart:D

Idag ska jag bara slappa och äta upp av plocket från igår!
Får se om det blir någon fjällenresa till helgen?

Puss och kram skumbanan!

Bjuder på en bild från min och Fridas 18-års fest:)

Nu är det nära:)

Om 1 timme och 2 minuter blir jag 20 år :)


2010!

Tänk vad tiden går fort!

Nu har det gått ett tag sedan jag skrev igen, men det finns ingen ork att sätta sig att skriva vad som händer dag för dag. Men nu ska jag väl informera er som är intresserade av vad som har hänt i mitt liv sen jag skrev senast.

Jobb ökade ju närmare julen vi kom och jag hade fullt upp där sista veckan, men det är roligt när det flyter på:)
Jag var även och jobbade lite extra för en salong i Bollnäs och det var skoj att få testa på andra miljöer och se annat än bara salongen i Arbrå. Jag fick även lite mer tips och trix och det är aldrig fel:)

Måndag, tisdag och onsdag före jul jobbade jag hela dagarna, så jag slutade vid 17 dan före dan och efter det blev det inslagning av de sista klapparna och sedan uppesittarkväll med familjen:) Bror vann 100 kr och Joel en ny lott men annars var det dött som vanligt, men också en tradition som har sin charm. Självaste julafton firades på många olika ställen, hemma hos mig, hos min faster, Joels mamma, med joels pappa hos hans syster och sedan hemma igen och slutligen en sväng hos Ewelina:)

Morgonen började med gröt och vi syskon fick en gemensam klapp som vanligt, den var en julskiva och filmen "Flickan som lekte med elden". Efter att vi gjort oss iordning åkte vi till min faster och hennes man där även min farmor befann sig. Där fick vi glögg och fika i stora lass, mycket prat och en super trevlig stund. Jag är van att fira jul hos min farmor där vi träffar de närmaste släktningarna och har trevligt. Sen farmor blev sämre och flyttade från huset har det ändras. Jag har haft svårt att acceptera att inte få se skymten av mina släktingar på julafton, så ett besök hos min faster förgyllde min dag, Tack! Jag och Joel åkte sedan vidare till hans mamma där det blev julmat i stora lass och besök av hans mormor, morfar, ena mostern och hans familj. Det var mycket trevligt och efter julklappsutdelningen åkte vi vidare till Linnéa och Christian där vi firade med joels pappa och Lenas sida. Där blev det yttligare mat och fika i massor, där testade jag även på lax som jag aldrig gillat förut men jag tyckte det var gott. Efter den utdelningen av klappar så for vi vidare hem till mig för yttligare en julklappsutdelning:) Jag kände mig dum att behöva lämna joels pappa och de för att åka hem och stressa på dem. Men det blir svårt att hinna med så många ställen på en dag, man hinner inte stanna mer än 2,3 timmar på varje ställe och det känns inge roligt. Vi avslutade kvällen med att åka till Ewelina och hennes familj där vi fika en sista gång och myste innan det blev läggdags.

Årets julklappar blev:

En 1,5 meter fem-armad kandelaber( som var det enda jag önskade mig riktigt )
En mindra fem-armad kandelaber till min bänk
Påslakan och örngott i två uppsättningar i tre olika mönster plus ett svart dubbel underlakan.(Svart vitt till mitt rum)
1000 kr
En premunation på ELLE Interiör (YES)
Ryggmassage + healing och tarotkortläggning
Ett par svarta kvistar med lampor i (inredning)
Frisörsax med rosa grund och svart mönster som liknar spets(Av chefen)
Björn Borg trosor
En stor fin tekopp:)
En vodoodocka som ger tur som just nu hänger på min jacka.

UNDERBART!

Juldagen fyllde min bror 32 år och hans present blev ett tandemhopp på fallskärm.
Kvällens förfest blev hos Emelie Hillgren tillsammans med Jennifer, Lina, Erika och Moa. Vi spelade våghals och myste innan vi åkte vidare till Tuppenz och partaj. Jag hade inte så skoj ute, men förfesten tackar jag för. Jag hade gärna stannat kvar där istället!

Annandagen var jag i Bns på rea där jag inhandlade en varm jacka som passar fryslorten Marre;)
KVällen var jag bjuden till Moa på trerättersmiddag och mys med Erika, Frida, Linnéa, Kajsa, Jossan, Melinda, Emelie, Emma och Rosanna. Super trevlig kväll och god mat, Tack Moa!:)
Kvällen ute på Tranan vart lyckad tillsammans med alla brudarna, Jippi :)

Jag måste bara meddela att det är så sjukt roligt att träffa nya människor, tänk vad roligt man kan ha fast man aldrig träffats förr:D

Söndagen åkte jag, joel och syster till Sandviken för att mysa lite och sedan sova för att dagen efter när Bror gått av sitt nattskift ta oss vidare ner till Göteborg. Väl framme checkade vi in på hotellet som är nybyggt och öppnades i November. Vi blev uppbytta till en lyxigare lägenhet med en hel vägg med bara fönster och bastu;)
Kvällen började med en fika på café garbo och sedan tog vi oss vidare till Ullevi och utematchen mellan Frölunda-Färjestad. Efter en stund i kö tog vi oss in på arenan där vi igen skulle stå i kö för att ta oss in på läktaren. Läktaren vi skulle stå på var uppbygd av järnstänger typ som byggställningar. Under dessa gick det gångar som man skulle passera för att ta sig upp på läktaren. Det var redan så mycket folk men alla människor är så puckade och ställer sig längst ner och närmast utgångarna att vi som kom lite senare inte tog oss upp. Vi stod länge i kö och missade den första kvarten! När vi nästan var uppe på läktaren stod vi som packade sillar med flera hundra personer som tryckte bakifrån. När vi stod där i trappen började två män slåss och då började min panik att slå ut. Jag försökt5e klättra upp till de som stod på läktaren via handledsstänger men gav upp när bråket var över. När vi väl kom upp och såg matchen fick vi veta av poliserna nedanför att det fanns lediga platser mer åt väntser. Eftersom det bestod av många själviska jävlar så rörde inte en själ sig så vi tänkte ta oss till de lediga platserna så att de bakom oss också kunde få komma upp. Mén jag blev stoppad av en gubbe som vara sur som ett bi efter mycket bråk och tårar från min sida gav vi oss och jag blev stående bredvid honom hela matchen. Med tårar rinnande nerför mina kinder vände sig en man mot mig och fråga hur det var, Jag förklara att det var okey men att jag fick panik när folk tryckte på eftersom jag har lite cellskräck. Han lugna mig och jag kände mig trygg utan att jag hade mina kära vid min sida. Lina och Joel hamnade en bit bort och bror bredvid sur gubben. På sluttampen bjöd sur gubben mig på godis som ett förlåt, men jag tackade nej för jag var inte sugen. Men genom det växta han i mina ögon.

Under vistelsen han jag bråka med två män, gråta och även skratta.
En sak har jag att säga!
Själviska människor kan dra åt helvete!
Jag uppskattar människor med medkänsla. Ett litet ord betyder så mycket!
Den mannen på läktaren är en vardagshjälte och är värd my6cket mer än dagens ros!

Vi gick när Frölunda gjorde sitt 4-1 mål och bégav oss hemåt där jag och Joel bastade innan vi lade oss för att sova. Dagen efter började hemfärden vid 10 och vi åkte hem för att äta och hämta upp min farbror, hans fru och två barn för att kika på Göta Kanal 3 och sedan en kväll med lite fika och biljard. Super mysigt!

Gårdagen på självaste nyårsafton firades hos Lina i Norrlandsporten tillsammans med Joel, Viktor, Bitta, Tommy, Frida, Linnea, Jens, Max, Elin, Medina, Micke och Marie. Vi åt exotiskplanka, lekte lekar och spelade spel. Én super trevlig och nykter kväll fylld med massa lek och spel, Tack:D

Med det avslutar jag detta inlägg och nu ska jag klä på mig och fika lite när bror kommer hem:)

Pssst en sak till!
Jag fyller år om bara 3 dagar!
20 år!

Puss och Kram
Hoppas ni får ett bra år!







RSS 2.0