Påsken!

Det var längesedan jag grät sist, minns inte när det var heller för den delen.
Kanske är det därför jag gråter till One tree hill typ jämt?
Nej men det är faktiskt mycket känslor i den serien, right?
Haha jaja men jag gillar den i alla fall, eller ja ÄLSKAR!

Zimba väckte mig kvart i åtta av att han ville ut och göra sina behov, så det var bara att resa sig ur sängen och palla sig ut. Men det är skönt att komma upp i tid också faktiskt, man hinner göra så mycket mera på dagarna då:)
Jag har redan vart ut med Zimba, legat i sängen ett bra tag för att försöka sova men när jag insåg att morgonpromenaden gjort mig pigg gick jag upp till vardagsrummet för att kika på två avsnitt One tree hill och gråtit så klart. Nu är jag iaf kapp Joel i avsnitten så jag måste sluta efter två, så då blev det datan istället, Vad ska jag annars roa mig med? Joel ligger så skönt i sängen och sover, tur för han att han har lätt att somna om. Egentligen borde han gå ut med Zimba på mornarna ju;) Haha

Helgen har vart händelserik, Fredagen blev det utgång med Jennifer på Sport In vilket inte var så lyckat, sjukt lite folk.
Vi tog nattbussen hem och sen var det sängen som gällde. Lördag morgon åkte vi till isen, syster väntade tills jag hade vaknat, söta hon:) tog med zimba ut till stugsjön där mamma, pappa och bror var. Jätte dålig väg dit och min syster gillade inte att köra där men allt gick bra... vi skulle parkera så vi ställde oss efter en väg men bror sa att vi skulle ställa oss efter en annan väg istället. Så vi körde iväg och hitta en bra ficka, ja trodde vi. Hmm lera var det där och så satt vi fast! Vi skulle försöka att backa men gick inge bra, efter många om och  men så ringde vi min bror som tog med pappa och kom. Men innan de kom hann min farbror, faster och min kusin komma med deras lilla lastbil så de drog upp oss, Tack:) Haha ja jag och syster på äventyr, me like:) Vi lämnade bilen där vi hade tänkt parkera från början och fick sätta oss på flaket på deras bil och åkte med dem ner.

V äl framma fick Zimba springa utan koppel och tratt och det vill jag lova att han älskade. Tyvärr blev det inga bilder, men en super trevlig dag i solen men korvgrillning. Kan det bli bättre?:)

Kvällen blev det utgång men Jennifer och Joel:) Före hade vi besök av Kattis, Linn, Frida och Linnea. Mycket trevligt fast de stannade tyvärr inte så länge. Kattis stannade kvar och var jätte söt och skjutsade oss till Bollnäs, Tack:)

Utgången blev lyckad och jag hade så skoj med min söta Jennifer:)

Söndagen var rätt lugn, blev lite grillning och utgång igen. Det vart inge bra på Tranan så vi kom hem i tid, blev lite One tree hill innan sängen kallade. Igår var det plugg som gällde hela dagen och besök av både Jennifer först på dan och sedan Kattis på kvällen:) One tree hill hela kvällen med, mm i like it!

Nu ska det fixas lite frulle innan min sötaste vaknar;)

Puss och Kram


Tack för allt <3

SM-GULD!

FÄRJESTAD, FÄRJESTAD FY FAN VAD NI ÄR BRA!

Vilken känsla och vilken spänning det var!
Hade gärna vart nere i Karlstad igår, oj oj oj!
Så nu gott folk, till alla er som säger att Färjestad suger:
NI HAR FEL!

Fixade Söta Sofie igår och det var bra, ska kanske lägga på en asktoning sen om det behövs.
Tog sin lilla tid men så blir det när jag vet att jag har tid plus att jag känner personen.
Men en mysig stund tyckte då jag iaf att det var;)

Idag är det praktik hela långa dagen som gäller, hittils har jag 4 kunder inbokade så det blir nog rätt fullt upp. Men SUPER skoj ska det bli:)
 
Snart är det utgång som gäller, på Lördag smäller det!
Jag hoppas på att det blir så lyckat som jag tror:)

Nej nu måste det fixas en massa innan jag ska knalla neråt mot Arbrå city, haha

Puss och Kram



Färjestad är bäst!

Sov hela långa natten inatt och Zimba var så himla duktig, fast det är han oftast måste jag berätta:)
Jag tror också att det har med att jag är ovan att ha hund och är lättväckt, men det fungerar toppen.

Har nyss tagit ut han på en promenad och gett han mat och nu sover han igen det sötisen.
Själv ska jag ta och äta lite frukost och jag ska hinna fixa mig, bädda, plugga lite och ta med han ut igen innan jag ska traska ner till salongen för att fixa Sofie:) Det ska bli så himla spännande, och jag är glad för att hon vill att jag ska göra det:)

Efter salongen blir det gymmet med min älskade Jennifer och kvällen är inte planerad än hur det blir.
Igår funderade jag på att följa med Lina och kika på Viktors match, men Färjestad vann igår så de kan vinna sm-guld ikväll och det vill jag ju gärna se! Jag tror faktiskt vi tar det ikväll, för FÄRJESTAD ÄR BÄST!

Frulle nu:)

Puss och Kram

Ska skärpa mig!

Oj oj oj, här var det längesedan jag skrev, men jag har tappat lusten med det helt enkelt.

Från och med i lördags är jag och Joel hus och hundvakt.
Lite ovant men väldigt roligt med tycker jag:)

På dagarna är jag själv eftersom Joel inte fått lov än men skönt det med för då kan jag plugga en massa i stället.
Fick inte så mycket gjort igår för solen tittade fram så jag satt där istället;)
Men idag då jävlar ska hela portfolien bli klar, det är mitt mål!

Inatt har det vart en grymt stökig natt, Zimba väckte oss vid ett / halv två någongång genom att han skällde som en tok och stod i sängen och tittade ut genom fönstret. Och mesig som jag är blev ju livrädd, trodde helt klart att det var någon utanför eller att det var någon i huset. Jag lyfte ner han från sängen men då gick han till altandörren i rummet och kraffsa, så efter många om och men tog jag med han ut på en nattpromenad. Jag vågade först inte och ville ha men mig Joel ut men stackarn var så trött och skulle upp kvart i sex så jag kunde inte tjata på han. Livrädd gick jag ut, men jag höll mig nära huset för att vara försäkrad om att jag skulle hinna springa in om det kom någon. Hahah

Han kissade lite och så men inget mer, efter en stund fick jag in han iaf och lade mig igen i sängen. Men han vägrade lägga sig ner och sova utan han satt i sängen och bara stirrade, sedan gick han ner och kraffsade igen. Jag fick panik och Joel vaknade, han sa att det inte var något så jag försökte sova. Sen fortsatte han så jag gick upp för att ta ut han ännu en gång så han fick göra sina behov. Sen lade han sig lugnt i sängen och sov hela morgonen och han sover fortfarande.

Joel sov över också eftersom han var så trött i morse, stackare.
Jag fick iaf sova vidare men jag klev upp halv nio för att ta ut zimba igen.
Sitter nu här trött som bra den, men det får bli många timmars sömn inatt istället=)

Ikväll blir det troligen produktgenomgång på salongen med REF, imorn ska jag klippa och färga Sofie där och sedan ska jag vara där hela torsdagen och praktisera. Jag har bara två dagar kvar där och sedan är min praktik slut.

Nej nu ska det pluggas och jag lovar att uppdatera bloggen oftare.
Ska höra med min söta Frida om hon kan fixa till min header igen, så min blogg blir fin igen:)

Puss och Kram




Förresten så har jag beställt den här balklänningen i den här färgen:D

RSS 2.0